Most viewed

Foto: Chris Yunker (CC BY-SA.0 exempelvis kan man åka Malmö från Malmö till Zagreb med byten i Hamburg eller Berlin och sedan ytterligare ett byte i München eller Budapest. Tågtider är nämligen lätt..
Read more
Få mer förslag på sevärdheter, kultur och tips på resmål att besöka under ditt besök samt se normalväder och kartor. Så jag är helnöjd 8,7 Rohini Jönköping Centrum den Kontor var stängt när..
Read more

3 döda skjutning malmö


3 döda skjutning malmö

det skapas förutsättningar för det trygghetsskapande arbetet i Vivalla samt att planera och förbereda oss inför en eventuell fortsättning eller om en eskalering inträffar, säger biträdande regionpolischef. Polisen hanterar dubbelmordet som en särskild händelse. Jag har även sett att skott gått genom rutorna. Ett stort område runt brottsplatsen är avspärrat och tekniska undersökningar görs. Skottlossningen inträffade utanför ett internetkafé och en bil uppges ha stått utanför lokalen. En eller flera gärningsmän öppnade enligt Aftonbladets uppgifter eld med automatvapen mot flera personer som befann sig utanför ett internetkafé mitt. Skottlossningen ägde rum utanför ett internetkafé, och bilder från platsen visar hur polisens tekniker under natten undersökte vad som förefaller vara skotthål i ett av kaféets fönster. Dessutom uppges den person som anhållits vara den som nu vårdas på sjukhus med lindriga skador.3 döda skjutning malmö

Totalt sex personer fördes under kvällen till sjukhus.
Det finns skadade som förts med ambulans till sjukhus och några som åkt med privatpersoner, säger Fredrik Bratt på polisens.
Uppdaterat: Nu tre döda efter skjutningen i Malmö.
Skottlossningen skedde alldeles i närheten av polishuset i Malmö.
Jag hörde ett magasin tömmas och något som lät som en motorcykel åka iväg, säger ett vittne till Aftonbladet.

Ibm business school malmö
Hur åker man till louisiana från malmö
Alla bostäder till salu i malmö
Blommor växter malmö

Det är ju precis vid polisstationen, så de kom otroligt snabbt. Polisens tekniker har konstaterat att automatvapen använts, enligt uppgifter till Aftonbladet, och polisen eftersöker en mörk bil som uppges ha lämnat platsen i hög fart. Strax före midnatt meddelades att ytterligare en av de skadade, en 29-årig man, dött. Under natten var akuten USÖ satt under polisbevakning. Polisen uppgav vid.30-tiden på tisdagen att två av männen var i 20-årsåldern och den tredje är oidentifierad. Nyheter 06:36, tre män har dött efter skottlossningen i centrala Malmö på måndagskvällen. Detta är i ett lugnt område i centrala Malmö, precis utanför internetkaféet på Drottninggatan där det passerar tusentals människor hela tiden. Malmö På måndagsförmiddagen anhölls ännu en person, misstänkt för medhjälp till mordet på en 24-årig man vid Lindängens centrum. LÄS ocksÅ, uppdaterat: Nu tre döda efter skjutningen i Malmö.

Tre döda efter skjutningen i Malmö.
Tre män har dött efter skottlossningen i centrala Malmö på måndagskvällen.
Polisen beskriver samtliga sex som sköts som gängkriminella.

Segrarna malmö meny
Sympatex matta malmö


Sitemap