Most viewed

En hel del fakta rörande skickliga privatläkare kan ni hitta på sidor från privatkliniker som arbetar med privatläkarna. Innan du ringer till några privatsjukhus som erbjuder privatläkare bör du ha en idé om..
Read more
Salong Len Fin Sugaring/Vaxning! Brasiliansk Vaxning i Malmö Allt om Brasiliansk Vaxning i Malmö. Ring oss nu på 99 Vi har funnits på Kalendegatan 9 i Malmö sen Vi utmärker oss med vår..
Read more

Vattengympa paus linköping


vattengympa paus linköping

har ej tillträde till simhallen. Fredagar.00.00.00.00.00.00 Söndagar.00.00.00.00.00.00 vårterminen 2019 startar vecka 3 och är 15 ggr. Många hyr drift av dbs umeå terminsvis, men vi hyr också ut bassängen per timma för den som så vill. Vi hjälper dig i receptionen! Skolpriser gäller för elever som har medföljande lärare/skolpersonal.vattengympa paus linköping

NYA Öppettider FRÅN 1/12!
Vi har märkt att många är i farten tidigt på morgonen och vill börja med en paus hos oss!
Därför öppnar vi upp redan.00 från 1 december!
Vattengymnastik för gravida i, linköping.

Vi kör alla ev helgdagar som vanligt! Gäller ej på skollov. Så vi rekommenderar alltid badmössa dusch, stort tack! Om ni är många som ska äta behövs detta bokas samtidigt. Välkommen att hoppa i! Vilka märken han/hon tagit kan du bocka av på våra fina simmärkeskort! Läs mer om minisim, simskola. Våra kunder är företag, privatpersoner, intresseorganisationer, landsting.fl. Vid grupp, obegränsad tid, inklusive äventyrsbad: 30 kr/elev. Med rätt teknik är det lätt att träna upp uthålligheten i simningen.

Linköping, spahelg i Östergötland Lyxig Spaweekend.
Paus, hotel Ekoxen, Klostergatan 68, Linköping, förutom traditionella ansikts- och kroppsbehandlingar erbjuds zonterapi, massage, intuitiv massage, fotvård och floating.
Härligt att vara tillbaka i den miljö jag älskar nämligen.
Det här var ifrån igår när jag väntade på tisdagens vattengympamammor!
Efter vattengympan så gav jag en mammabarn meditation Om du vill komma till Lina och mig så maila till eller ring.


Sitemap