Most viewed

We use cookies to improve your experience on this website. Vem kan inte nynna med i klassiker som Hold The Line, Rosanna, Africa, 99, Pamela, Georgy Porgy, Home Of The Brave och många..
Read more
Allt vegansk och nästan helt ekologiskt. Vi har kontor som är aktiva i alla delar av Malmö, Bara/Svedala, Landskrona, Lund, Lomma, Kävlinge, Eslöv, Hör, Trelleborg och Höllviken. Vi håller idag ca 95 ekologiskt..
Read more

Radhus lundby örebro


radhus lundby örebro

fördelat på 5 rum och kök i kedjehusform med carport belägen i Garphyttan. Detta är ett härligt och lättskött hus med en lugn. 5 dagar, nyproduktion, säljstarten närmar sig för vårt nya projekt i Norra Ormesta! Läs mer hos Notar Örebro.

Majskolvar självplock örebro
Örebro kårhus meny

Här erbjuds en bostad utöver det vanliga som genomsyras av öppna ytor, fanta. En charmig bostadsrättsförening med lite bullerbykänsla! Det är gångavstånd till skola och Garphyt. Nu finns chansen till detta välskötta brf-radhus i markplan och med insynsskyddad trädgård. Radhuset ligger i logistiskt bra läge intill E18 och riksväg 50 i Bettorps indu. Tujahäcken runt trädgården ger också ett gott insynsskydd där den nyplanterade delen endast behöver lite ytterligare tid på sig innan det fungerar som insynsskydd fullt. Det finns även två badrum där det ett av badrummen är försett med dusch och det andra med badkar. Här har ni hela 184 exklusiva kvadratmeter boyta. Lugna gator ger plats för bus och lek. Budgivning pågår Välkomna till ett alldeles underbart parhus i Ekeby-Almby.


Sitemap