Most viewed

Eventuell avgift framgår i våra villkor när du söker. Parkera hyrbilen och gör en båtutflykt till Visingsö. Vanligtvis ett milt tempererat klimat men med stora temperaturskillnader mellan norr och söder och vinter och..
Read more
Läs mer, krogar, tips på bra krogar i Stockholm för alla smaker och tillfällen. Vi säger inte emot och nämner istället anrika Göta Lejon, Maxim, Boulevardteatern, Oscars, Vasan, China och såklart Dramaten. Festivalpaket..
Read more

Radhus lundby örebro


radhus lundby örebro

fördelat på 5 rum och kök i kedjehusform med carport belägen i Garphyttan. Detta är ett härligt och lättskött hus med en lugn. 5 dagar, nyproduktion, säljstarten närmar sig för vårt nya projekt i Norra Ormesta! Läs mer hos Notar Örebro.

Majskolvar självplock örebro
Örebro kårhus meny

Här erbjuds en bostad utöver det vanliga som genomsyras av öppna ytor, fanta. En charmig bostadsrättsförening med lite bullerbykänsla! Det är gångavstånd till skola och Garphyt. Nu finns chansen till detta välskötta brf-radhus i markplan och med insynsskyddad trädgård. Radhuset ligger i logistiskt bra läge intill E18 och riksväg 50 i Bettorps indu. Tujahäcken runt trädgården ger också ett gott insynsskydd där den nyplanterade delen endast behöver lite ytterligare tid på sig innan det fungerar som insynsskydd fullt. Det finns även två badrum där det ett av badrummen är försett med dusch och det andra med badkar. Här har ni hela 184 exklusiva kvadratmeter boyta. Lugna gator ger plats för bus och lek. Budgivning pågår Välkomna till ett alldeles underbart parhus i Ekeby-Almby.


Sitemap