Most viewed

Herrbågar, dambågar, lägg till dina favoriterTa bort favoriter Sparade i dina favoriter. Klara, färdiga, köp, nyheter, säg hej till våra nyaste bågar. In This Photo: James Anderson, Graeme Swann, Alastair Cook, Andrew..
Read more
Hur hittar jag ett bra äldreboende? Läs mer om att välja äldreboende. Du behöver alltså inte vara rädd för att medlemskap i bostadsrättsföreningen försämras, att du riskerar att förlora ditt förstahandskontrakt eller liknande...
Read more

Bostadsrätt göteborg hisingen


bostadsrätt göteborg hisingen

en av Göteborgs bästa. Köket är stort och rymligt, här ryms det med enkelhet ett matbord för ett sällskap på 4 personer. Bebyggelsen är blandad med både flerbostadshus och villor.bostadsrätt göteborg hisingen

Hisingsgatan 10, Göteborg Bli den första att få flytta in i denna nyproducerade 1,5:a i hjärtat av centrala Hisingen!
När du köper en bostadsrätt i Göteborg hos Bonava kan du känna dig trygg.
Vi har jobbat med att skapa trivsamma hem och levande områden sedan 1930-talet.

Trevåningshus där bottenvåningen är anlagd i sten, medan övre våningar är uppförda i trä. Gillar man shopping finns flera shoppingområden. Direkt vänster om entrén har vi det halvkaklade badrummet. Här ryms det med enkelhet en hel del fina kläder. Köket är utrustat med induktionshäll, inbyggnadsugn, mikrovågsugn, köksfläkt, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl och frys. Volvo startade sin verksamhet på Hisingen under 1920-talet.

Det finns ett rikt näringsliv med företag i alla storlekar. Kommande renoveringar: Föreningen har i samband med ombildningen beslutat att inreda sin råvind och har kommit överens med en exploatör som under 2018 kommer att söka bygglov för att bygga 6 nya vindslägenheter. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Sist men inte minst har vi bostaden rymliga sovrum där väggarna är målade i ljusgrått. Det finns flera grundskolor och gymnasium i de olika stadsdelarna på Hisingen. Typ: Bostadsrättslägenhet, rum: 1,5, boarea: 42 kvm, lägenhetsnummer: B101009. Flera nya bostadsområden är under byggnation.


Sitemap