Most viewed

Greve Posse var som politiker en förgrundsgestalt och grundade Lantmannapartiet 1867, blev senare talman och statsminister under åren. Oppositionsalliansen uppmanar folket att försvara valsegern den 26 november genom att gå ut på..
Read more
Knitted and sewn in Alingsås by the lovely people at @mariedaldesign. We do croutch repairs, kneeholes, changing the zipper, tapering and want ever else repairs on your jeans. The first collection is sewn..
Read more

Hesa fredrik stockholm flashback


hesa fredrik stockholm flashback

ute ljud. Rutinmissar, betalvägg (eller inte, beroende på vem man tror på) hos DN vid krisläge, Twitter är kanske inte den bästa kanalen om man vill nå ut brett till svenska folken och ingen faran övar-signal ( som tydligen visst sändes men inte hördes ) Men. Istället var det söndag och klockan var. Också tveksam källa dock, om man inte är twitterstormare. Allmänheten har också reagerat på att det inte signalerades att faran är över, vilket ska göras efter att larmet gått i vanliga fall.

Och inte vara det. Men från MSB är det fortfarande tyst. Giphy is how you search, share, discover, and create GIFs. Ja, åtminstone om man ska tro det mesta som har skrivits sedan det hände. Vår son reagerade på att det lät. Testet görs en gång i veckan för att kontrollera att allt fungerar som det ska, men hörs i vanliga fall inte. Eller att Huvudkanaler för VMA Viktigt meddelande till allmänheten är fortfarande radio och tv samt vid vissa tillfällen ljudsignalen Hesa Fredrik. Kort sagt, krisar det lär det inte gå att skicka sms. Det ligger väl lite grann i att vi inte är vana vid larmet.

VMA (Hesa Fredrik) br nde just av i Stockholm
Hesa Fredrik lj d i Stockholm var inte riktigt
Hesa Fredrik gick ig ng ver Stockholm SVT


Sitemap