Most viewed

Du kan även ändra inställningarna för direktmarknadsföring på Mina sidor. Informationen kan komma att användas för att kundanpassa varor och tjänster, såsom för marknads-/kundanalyser, affärsuppföljning och affärs- och metodutveckling.m. Detta för att..
Read more
Löpare som kommer långväga buss, husbil och husvagn Valhalla IP Kommer du med buss eller husbil parkerar ni vid Valhalla IP (mellan Ullevi och Scandinavium infart Levgrensvägen. Informationen uppdateras löpande inför 2018. Precis..
Read more

Vandrarhem göteborg centralt


vandrarhem göteborg centralt

Älvsnabben, ta Älvsnabben Lilla Bommen-Klippan ToR på endast en spårvagnsbiljett. Våra 47 rum är ljusa och hemtrevliga. Den bekväme resenären kan på de flesta vandrarhemmen köpa till städning, frukost och lakan. Vi ligger centralt i Göteborg och har öppet hela året. Det finns ett kök för självhushåll med matplatser och även ett pentry vid TV-rummet. Stockholm är en av världens vackraste storstäder. På vandrarhemmet finns ingen hiss!

Trafikinformation göteborg tåg, Moon thai Kök Göteborg Sverige,

Vandrarhemmen håller hög standard och du väljer själv om du vill dela rum med andra eller bo själv. Under två timmar lär du känna Göteborgs gobitar, måsten och smultronställen. Utflykten ny butik helsingborg tar en timma. Här finns något för alla. Det gör du rätt i!

Centralt & billigt boende i Göteborg - Slottsskogensvandrarhem göteborg centralt


Sitemap