Most viewed

Här möts minnen av lidande från fångarna på Carlstens Fästning med glamour från societetstiden med kungliga besök. 50 minuter med buss till Marstrand. Nettbuss express trafikerar sträckan Stockholm, Norrköping, Linköping, Mjölby, Jönköping, Borås..
Read more
Tor Johasson Nästan varje helg besöker Daniel Kajsas grav på Gamla kyrkogården i centrala Uppsala. Men Centrum för cancerrehabilitering har.o.m en kaffe maskin - man känner ju sig som en riktigt människa (igen)..
Read more

Göteborgsoperan restaurang nära


göteborgsoperan restaurang nära

Jagade fick detta besök i födelsedagspresent och ville därför inleda med att bjuda på middag på Göteborgs Operans Restaurang. Det hela, naturligtvis, med gästen i centrum. Det bekräftas av Nordens främsta miljömärkning: Svanen.

Restauranger n ra G teborgsoperan station
De 10 b sta restaurangerna i n rheten
Bra G teborgsoperan restaurang G teborg

Sundsgården helsingborg restaurang
Rehab station stockholm restaurang

Restaurangen är perfekt för dig som skall besöka Göteborgsoperan och lika mysig för dig som vill ha en trevlig kväll på stan. Öppettider, information om restaurangens öppettider hittar du här. Om restaurangen, kärlek till mat och dryck, en stark ekologisk övertygelse och osviklig timing. Vi vill att det ska finnas något för alla. Byggnaden från tidigt 1800-tal har mycket historia i väggarna. Att välja Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag.


Sitemap