Most viewed

Once rice is fully cooked fold in butter, Parmesan, and mascarpone. By The Food Charlatan Butter, salt, pepper. Brush with 1 tablespoon melted butter, making sure to coat all the flesh. Read more..
Read more
Lyssna på stillsam musik eller avslappnings-CD, gärna musik du kan utan och innan och som inte påkallar uppmärksamhet. Ligger du och jonglerar idéer är det kanske precis det som hindrar dig från att..
Read more

Göteborgsoperan restaurang nära


göteborgsoperan restaurang nära

Jagade fick detta besök i födelsedagspresent och ville därför inleda med att bjuda på middag på Göteborgs Operans Restaurang. Det hela, naturligtvis, med gästen i centrum. Det bekräftas av Nordens främsta miljömärkning: Svanen.

Restauranger n ra G teborgsoperan station
De 10 b sta restaurangerna i n rheten
Bra G teborgsoperan restaurang G teborg

Sundsgården helsingborg restaurang
Rehab station stockholm restaurang

Restaurangen är perfekt för dig som skall besöka Göteborgsoperan och lika mysig för dig som vill ha en trevlig kväll på stan. Öppettider, information om restaurangens öppettider hittar du här. Om restaurangen, kärlek till mat och dryck, en stark ekologisk övertygelse och osviklig timing. Vi vill att det ska finnas något för alla. Byggnaden från tidigt 1800-tal har mycket historia i väggarna. Att välja Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag.


Sitemap