Most viewed

Rauhrackel Österrikiskt KÖK - På, restaurang. Min Gordon Bleu var grå i färgen och totalt smaklös, sorgligt! Vi vill också överraska, prova därför gärna våra specialiteter under de olika säsongerna. Snabb och trevlig..
Read more
Tack för ditt meddelande. Stockholm, visa på karta, vägbeskrivning Fler på samma adress Besök hemsidan Lägg till e-post; Lägg till logotyp. Stockholms Turaffär ticnet, stockholm. Boka biljett Drottningholms Slottsteater! Ticnetombud Sverige Gratis..
Read more

Frisörer borås bond


frisörer borås bond

erfarenhet. I branschen sker det en ständig utveckling med nya hårtrender, klipptekniker och hårvårdsprodukter. Med den högsta kompetensen i stan.frisörer borås bond

FaZli r en fris rsalong/barbering i Bor s som erbjuder fantastik service och omh ndertagande av h r och.
Mitt i hj rtat av, bor s finner du centrums kanske mest personliga fris rsalong som drivs av mor och dotter.
Boka din tid online idag!
Tider hos fris rer i, bor s idag.

BOR S : Bond, studio.
V ra fris rer innehar en grundlig utbildning samt ett ges llbrev som ett ytterligare bevis p deras kunskap.
I branschen sker det en st ndig utveckling med nya h rtrender, klipptekniker och h rv rdsprodukter.

Salongen är belägen på Yxhammarsgatan, mitt i centrala Borås och genom salongens stora glasruta blickar du ut mot den vackra Yxhammarsgatan. Ni hittar frisörsalongen på Österlånggatan 52 i centrala Borås. Tider hos frisörer i Borås idag. FaZli är en frisörsalong/barbering i Borås som erbjuder fantastik service och omhändertagande av hår och skägg. Nyfiken på de möjligheter tjänsten drop-in erbjuder för att öka bokningar av sista-minuten- tider för just din salong? Om oss, vivåga är en salong som är i framkant vad gäller hårvård, kvalité och service.


Sitemap