Most viewed

Vi vill väldigt gärna höra vad du tycker om vår sida! Hur ska vi annars kunna bli bättre? De lediga lokaler Göteborg har just nu finns representerade här hos oss, och vi hjälper..
Read more
De som skriver om motorcyklar som fiction brukar ofta hamna rätt tokigt. I tvåan bjuder vi på aktuella reportage från MC-mässan i Göteborg och Mooneyes Show i Yokohama. I ursprungslandet innebär det..
Read more

Tips på roliga aktiviteter i stockholm


tips på roliga aktiviteter i stockholm

varianter beroende på hur van du är vid Stockholm - perfekt för både turister och locals. Här hittar du biljardställen i Stockholm. Godkänn cookies * TripAdvisor LLC är inte en bokningsbyrå och det kostar ingenting att använda vår webbplats. Utomhusbad Hur många huvudstäder kan egentligen slå Stockholm när det kommer till utomhusbad mitt i stan?

Aktiviteter i, stockholm - Bra tips på roliga saker att göratips på roliga aktiviteter i stockholm

Fjolårets show var en stor succé och 2018 års upplaga av Nitro Circus är den mest våghalsiga showen någonsin med helt nya världsunika stunts, ny musik och inte minst helt nya fordon och hjälpmedel. Kungliga vandringar, svenska mordplatser eller spökhistorier? Läs mer, läs mer " Lära dig mer om öns 250-åriga händelserika fängelsehistoria - på egen hand eller med en av våra kunniga guider. Ambitös bar och restaurang buss lund till trelleborg finns så klart! 4 adresser Kombinera en runda minigolf med cocktails och mat. Utmana dig själv på klätterväggen tillsammans med företaget, kompisarna, klassen eller kanske på möhippan eller svensexan. Kanske vattenpolo blir nästa aktivitet? För det mesta finns även motionssim, vattengymnastik och gym samt andra aktiviteter för klasser och andra besökare. Flera olika paket erbjuds, exempelvis minigolf kombinerat med lunch, instruktör, AW-rätter och bubbel. Läs mer, läs mer " Söker du något mer än bara en middag?

Vill du hitta på något att göra i Stockholm men inte riktigt kommit underfund med vad eller var? Då har du hamnat helt rätt. Det finns en massa roliga.

Barnmorskemottagning stockholm skärholmen
Riskettan stockholm svenska


Sitemap