Most viewed

Det finns så mycket mer än den traditionella annonseringen i vår tidning, som idag innebär en blandning av print- och digital media med massor av nya möjligheter när Du vill marknadsföra ditt företag...
Read more
2, the city is also Sweden's closest point. Väderkartor, se hur nederbörd och molnen rör sig med animerade kartor. You can help by adding. 3, the busy ferry route known as the. Denmark..
Read more

Yrkeshögskolan malmö socialpedagog


yrkeshögskolan malmö socialpedagog

orter (2) -01-07 (1) Socialpedagog -yrkesutbildning Albins folkhögskola Socialpedagog 2-årig yrkesutbildning Yrkesutbildningen socialpedagog riktar sig till dig som vill arbeta med människor i olika utsatta situationer. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies.

Polsk terapeut i malmö, Alla bostäder till salu i malmö,

Yh-utbildning Hudiksvall 440 Yh-poäng Vård- och omsorgsutbildning Valjevikens Folkhögskola Genom den här utbildningen får du grundläggande kunskaper i omvårdnad och omsorg, hur människokroppen är uppbyggd och hur den fungerar. Behovet av mer kunskaper inom alkohol- och drogterapi ökar. Tala jättegärna om det för oss, vi prioriterar texter till utbildningar som har lockat större intresse. Yrkesutbildning Sigtuna 2 år 14 400 SEK Behandlingspedagog Hudiksvall Yrkeshögskola Vill du jobba med att stödja människor i utsatta situationer och hjälpa dem till ett bättre liv? Studie och yrkesvägledarutbildningen, Malmö Universitet, studie- och yrkesvägledarprogrammet riktar sig till dig med ett genuint människointresse och förmågan att leva. Som socialpedagog kommer du att arbeta med olika utsatta grupper i samhället och arbetet handlar mycket om att finnas där för din klient, genom samtal. Som kontakttolk har du ett varierande och viktigt arbete, där du bland annat arbetar åt myndigheter. Arbeta som socialpedagog Arbetsmarknaden för socialpedagoger ser mycket bra ut och professionell kompetens inom området efterfrågas i många sammanhang. Löpande starter under hela året 21 400 SEK (1 socialpedagog, humanistiskt Lärcentrum, en socialpedagog är en person som vill ha sitt fokus på att arbeta med människor att nå sina personliga mål. Kontakttolk arabiska/dari, vårdyrkeshögskolan Är du intresserad av språk och att arbeta med människor?

Myndigheten för yrkeshögskolan står bakom.
Samtliga utbildningar du hittar här är beviljade av oss.
Det innebär att de står under statlig tillsyn och berättigar till studiemedel från CSN.


Sitemap