Most viewed

Snabbspåret är indelad i tre delar. Institutionen har på uppdrag av Arbetsförmedlingen dragit igång den tredje upplagan av Snabbspåret, kursen Att vara lärare i svensk skola och förskola som vänder sig till nyanlända..
Read more
E, bL Discus, stenbrovägen 40, helsingborg, 25368 akvariefisk, akvarieutrustning. Sockengatan 68, helsingborg, 252 51, har som målsättning att föda upp sunda, arbetande hundar med utmärkt exteriör av rasen Perro de agua Espaol. B..
Read more

Tandläkare umeå universitet antagning


tandläkare umeå universitet antagning

Fem års heltidsstudier leder fram till tandläkarexamen. Kommande terminer ökar inslaget av eget patientarbete och du möter allt mer utmanande frågeställningar.

UHR:s statistik gäller antagning till höst- och vårtermin, sommarkurser, mastersutbildningar och internationella kurser. Vill du hellre se antagningsstatistik för en viss utbildning över flera terminer, hittar du det på Jämför utbildning. Under VT20 personer till Tandläkarprogrammet vid.

Kurserna ges som distanskurser med fördröjd studietakt, vilket innebär att antalet poäng per termin är lägre än vid normal studietakt. Träna på högskoleprovet med HPSkolan och kom in på din drömutbildning! Termin, information, uMU-41101, klinisk handledning i odontologisk verksamhet,.0. Panoramaröntgenteknik för tandsköterskor och tandhygienister, 3,0. Du har möjlighet att tillbringa en del av din studietid på utländskt universitet under termin. Till detta kommer kravet på uppnådda 30 ects per termin.

Läs mer på antagning.se Kontaktformulär Kontaktperson för programmet är: Studievägledare Dirk Prüss. Efter utbildningen, det är ett spännande yrke med många utmaningar som väntar dig. Umeå får omdömet mycket hög kvalitet på tre av åtta examensmål, övriga 5 mål får hög kvalitet. Uppsala universitet 1,25 1,25 Antagningspoäng civilekonom Nedan finns listat hur många poäng på högskoleprovet som krävdes för att komma in på civilekonomprogrammet på några av de mest populära utbildningarna.


Sitemap