Most viewed

Starting in 1991 the company runs the heritage tram line to the island of Djurgården in central Stockholm. Fordonsunderhållet utförs av kvalificerade montörer där ett grundläggande krav är genomgången 3-årig ellära på gymnasienivå..
Read more
Vilka faciliteter finns på X2000 tåg? SJ Tåg från Umeå till Stockholm. Det gör x2000 till det snabbaste tåget som SJ har. SJ Tåg från Stockholm till Uppsala. Tågmodellen introducerades 1990 och..
Read more

Synoptik marknadsgatan gränby uppsala


synoptik marknadsgatan gränby uppsala

ger dig professionella synundersökningar och hos oss kan du även få hjälp av en diplomerad glasögonstylist för att hitta bågarna som passar just dig. Garantin är kostnadsfri och innehåller allt du kan önska för att slippa praktiska eller ekonomiska överraskningar när du handlar hos din optiker. Vi har ett stort sortiment av både glasögon, solglasögon, linser och linsvätskor och kan erbjuda något för alla behov och smaker till olika priser. Synoptik finns glasögonstylister på plats för att hjälpa dig att hitta bågen som passar just dig och din personlighet. Välkommen till, synoptik på Gränbystaden i, uppsala. Gemensam upphöjd innergård som inbjuder till avkoppling och socialt umgänge.

Synoptik på Gränbystaden i, uppsala. Vi finns på gatuplan. Gränby centrum, även känt som Gränbystaden, som ligger strax utanför Uppsalas stadskärna vid den norra infarten. Synoptik var den första optikern i centrumet och är också en av de första Synoptikbutikerna som öppnades som ny och genom förvärv.

Synoptik, sweden AB är ett stort aktiebolag med 516 anställda. Senaste räkenskapsåret gjordes en vinst på 143 509 TKR. Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen.

Boka tid i denna butik. Entréhus #3 ligger i anslutning till. Söndag 23 sep 10:00 - albrekts guld södergatan malmö 20:00. Här är vi åtta medarbetare som hjälper dig med din syn och hos oss hittar du allt du behöver för dina ögon! Genom att klicka på länken: Redigera information, redigera gatunamn och nummer, Postnummer, Telefonnummer Butik Specsavers Optik I Uppsala, Gränby Centrum, Marknadsgatan 1, skriva oss dina kommentarer och förslag. Gränbystaden 754 60, uppsala tlf:, e-post: [email protected] synoptik.se må - fre: 10:00 - 20:00, lördag: 10:00 - 20:00, söndag: 10:00 - 20:00. Vi har ansträngt sig för att se till att vi har uppgifter om alla Butiker är uppdaterade. Idag sker inslipning. I Gränbystaden skapar vi Uppsalas andra stadskärna. Om du upptäcker ett fel, snälla hjälp oss. Uppsala, som är ansluten till landstinget och utför gråstarroperationer. Synoptik var den första optikern i centrumet och är också en av de första Synoptikbutikerna som öppnades som ny och genom förvärv.


Sitemap