Most viewed

Idag finns det över 1 miljon äkta slutpriser på småhus och närmre en halv miljon slutpriser på bostadsrätter. Hallen mynnar ut i det ljusa vardagsrummet där kök och vardagsrum bidrar till en öppen..
Read more
Mat bar, meny På plats kan vi erbjuda rejäla hamburgare, pizza, nachos, chicken nuggets, pommestallrikar. Hjälpsamma och trevlig personal. Kör förbi avfarten och kör av nästa som är Bergslagsgatan. Hit kommer vi igen..
Read more

Bästa restaurangerna stockholm blogg


bästa restaurangerna stockholm blogg

om det får det att vattnas i munnen. Här möts du av orientalisk miljö i modern tappning, med turkosa väggar, tunga sammetsdraperier, guldfärgade stolar och en undervåning i äkta Tusen och en natt-stil. Jag gjorde det enkelt för mig då det är första gången jag besöker denna tapas restaurang att jag valde avsmakningsmenyn. Vansinnigt mittuniversitetet kontakt snyggt, menar en enig skara krogbesökare. Norrmalmstorg 2-4, Norrmalm/City, hjärtat av Bank Hotel, Stureplansgruppens hotellsatsning, är restaurang Bonnie's. Sveavägen 77, Vasastan, lyxkrogen Frantzén har flyttat från Gamla Stan till ett totalrenoverat 1800-talshus mitt i city, och resultatet är minst sagt något utöver det vanliga.

Bästa restaurangerna stockholm blogg
bästa restaurangerna stockholm blogg

Gröna lund stockholm 2018, Vattenpipa stockholm, 3d-skrivare glödtråden stockholm,

Baren brukar ofta vara fylld till bredden och det är glasen också. Mer italienskt än såhär kan det knappast bli. Restaurangen är endast öppen torsdagar till lördagar och har blygsamma 16 platser. Den här restaurangen, som även är Jan Guillous favorit, är väldigt populär bland stockholmarna själva och man förstår varför när man tittar på matsedeln och inredningen. Saori har bland annat jobbat med stjärnkocken Sayan Isaksson, och för den som vill testa hennes avsmakningsmenyer gäller det att slänga sig på bordsbokningen. Klientelet här är av det tjusigare slaget och till och med servitörerna talar flytande italienska. Här hittar du bland annat hamburgaren "Highfive" med tryffelaioli, men också ambitiösa vegoalternativ och drycker. Nu är det italienska smårätter i mesta Venedig-miljö som gäller, det vill säga om man inte bara vill slå sig ner i en sammetsfåtölj och sippa på en ambitiös cocktail eller ett glas vin. Restaurangen ligger på Skepparegatan mitt i Östermalms sus och dus. En riktig mysig miljö och en utomordentlig service!

Bästa restaurangerna stockholm blogg
bästa restaurangerna stockholm blogg


Sitemap