Most viewed

Dette traditionsbundne fag vil i 242 år i trikot blive udforsket af netop de store karakterdansere, som er i Den Kongelige Ballet. Tradita Kopenhagen me zhvillimin urban n ishuj artificiale q sht iniciuar..
Read more
Vard 11-17, lör-sön 11-15 MÖrbylÅNGA Naturiosa 272 Har allt Antikt, antikvariat, allmoge, loppis. Fokus är industrimöbler blandat med designklassiker och vackra föremål. Måndagsgatan 6, Helsingborg Ring: Öppettider: Ons 12-18 och lör 11-15 Läs..
Read more

IT gymnasiet helsingborg öppet hus


iT gymnasiet helsingborg öppet hus

NTI IT, inriktning Dator- och kommunikationsteknik, program El- och energiprogrammet. Våra skolor, nyheter, nTI Update, lÄrarna, vi är bäst på tech i Helsingborg och våra skickliga och erfarna lärare inom teknik, programmering, IT- och mediaämnen har erfarenhet från både universitet och näringslivet. Carl Krooks gata 9 i Helsingborg. Med NTI Update vill vi sprida det senaste. Du kommer också få ta ansvar för dina studier, din hälsa samt dina beslut och handlingar. Läs mer, se alla nyheter Öppet hus, välkommen till våra öppet hus följande tider. Laborativa miljöer och öppet klimat, iT-Gymnasierna erbjuder en trygg studiemiljö med närvarande lärare och öppna lokaler med mobila och laborativa miljöer. Tillsammans arbetar lärare och elever för en välkomnande och skolmiljö präglad av öppenhet, tydlighet och lyhördhet. På skolan finns fysik-, biologi- och kemilabb samt tekniklabb - och så klart ett Makerspace med 3D-skrivare. Utrustningen motsvarar aktuell teknik som används i branschen!

Idag finns ett tiotal skolor med flera tusen elever. NTI Update är ett magasin i videoformat som vi skickar ut månadsvis. Gymnasieskolan med IT och internet i fokus. Första avsnittet av NTI Update är här!

Vikingstrand i helsingborg ab
Coop forum stadiongatan öppettider

Demokrati, samspel och kommunikation är andra viktiga ledord på IT-Gymnasiet. IT-Gymnasierna samarbetar med högskola, andra eftergymnasiala utbildningar och näringsliv, vilket säkerställer att utbildningen innehåller allt som verkligheten kräver samt ger dig möjlighet att knyta viktiga kontakter. Genom samarbeten över ämnes-, klass- och årskursgränser lär du snabbt känna alla på skolan som är ett andra hem för många! Vi behöver sluta göra bra saker för att i stället börja göra rätt saker utifrån vårt främsta uppdrag. Mer information, intresseanmälan, facebook,, instagram, vi använder cookies för att mäta trafiken på hemsidan och för statistik. Som elev hos oss får spetskompetens när det gäller den senaste tekniken inom ditt område. Här får du digital kompetens och kunskap om informationsteknologins användnings- och utvecklingsområden. Gemenskap, positiv och familjär stämning. Här får du verktyg och förutsättningar att påverka ett snabbt och föränderligt samhälle. Tycker du om utmaningar och vill förändra framtiden? Läs mer, iT-Gymnasiet och NTI Gymnasiet tillsammans, vår omvärld förändras allt snabbare. Det uppstod stockholm skavsta till city center tid ett behov av en seriös skola med IT-prägel och tillsammans med representanter från globala IT-företag och politiker i Kista öppnade Jan Friman det första IT-Gymnasiet.

Vegansk lunch helsingborg
Polisen helsingborg nytt pass lund


Sitemap