Most viewed

Samtliga barnmorskor och läkare CTG certifieras årligen, also- och ceps-träning sker organiserat 1-2 gånger/år. Vill gärna höra hur det gick för dej Caileag på din förlossning! Ultraljudsmottagningen kommer att utöka så att vi..
Read more
Derfor skal du kunne trives i en udadvendt rolle, være imødekommende og serviceminded. Vi glæder os til at høre fra dig. Løn efter kvalifikationer, eget kontor, pension, PC, telefon og gulpladebil. Vi bygger..
Read more

Helsingborg årets kvalitetskommun


helsingborg årets kvalitetskommun

än alla andra när det gäller att maximera värdet på bostaden vid en försäljning: bilderna och stylingen. Filmen handlar om en man som blir arbetslös efter en hjärtinfarkt och hamnar i kläm mellan olika myndigheter, ifrågasätter byråkratin och drabbas av det digitala utanförskapet. Det offentligjordes på en tillställning i Göteborg. Erfarenhetsbaserat mentorskap, två brukarmentorer har under hösten och våren träffat en grupp socialsekreterare för att dela med sig av sina erfarenheter av kontakt med socialförvaltningen. Helsingborg var nominerad även senast, för två år sedan, men vann då utmärkelsen Sveriges IT-kommun. Som inledningstalare vid konferensen fanns dels generaldirektören för Myndigheten för tillgänglighet samt direktören för Delegationen mot segregation. FoU-rapport om digitalisering Vi kommer att släppa den FoU-rapport vi arbetat med under två års tid om digitalisering av socialt arbete i samband med det seminarium vi arrangerar i Øresundshuset under Almedalsveckan. Det var en del av projektet Din hälsa Helsingborg.

helsingborg årets kvalitetskommun

Under gårdagen stod det alltså klart att Helsingborg tog hem förstaplatsen. För att vinna det här priset krävs ordning och reda och tydlig struktur, men minst lika coop forum backaplan fisk viktigt har varit att skapa en kultur som uppmuntrar till nytänkande och skapar frihet för medarbetarna att kunna leverera kvalitet i mötet med invånarna, fortsätter Peter Danielsson. Det här är verkligen ett kvitto på att vi är på rätt väg, säger. I samband med konferensen hölls också ett första möte för det nationella digitaliseringsnätverk som startats på initiativ av Helsingborg, där vi också är drivande i nätverkets arbetsgrupp. Delegationens slutbetänkande samt forskarantologi släpps 14 juni och att vårt arbete uppmärksammas av delegationen visar på att vi är på rätt väg i våra tankar om samskapande.


Sitemap