Most viewed

Så då kan man lätt fråga sig vad det är som skiljer det stora antalet t-tröjor. Fototransfer, fototransfer är en snabb och effektiv teknik för att trycka enkla fotografier, illustrationer, flerfärgsmotiv och annan..
Read more
Det är Victorys svenska återförsäljare som har bjudit in tre generationer Ness, rätt logiskt eftersom Ness-klanen har varit med och designat Victorys hojar. Den 18 augusti är det är det customtema, vilket är..
Read more

Moccamaster termos med test


moccamaster termos med test

1-4 koppar. Fördelen med den klassiska kaffebryggaren är såklart dess pris men även dess enkelhet och hållbarhet. Lämpligast är nog användaren som bara brygger några få koppar för tyvärr är bryggaren inte särskilt snabb av sig och får även lite kritik för dess otydliga uppmätning av vattenmängd. Moccamaster, kBGT741 har vunnit flera tester eller fått väldigt bra i flera bäst i test under åren och även de flesta konsumenter som har köpt kaffebryggaren är nöjda. Alla dessa Moccamasters är handgjorda i Holland för att säkerställa att kaffebryggaren presterar efter de riktlinjer och krav de ställer på sina maskiner. Lyxigt utförande med personlig termosmugg En sak är säker och det är att KitchenAid 5KCM0402 är en ren lyxprodukt och är egentligen inget som behövs för att överleva dagen. Temperaturmätningen gjordes 60 minuter efter att kaffet blev färdigbryggt och temperaturen hamnade på 80 grader, vilket är väldigt högt.moccamaster termos med test

5 av 5 hjärtan. Moccamaster ligger runt 90 grader. Sämst bryggtemperatur har Melitta med sina fjuttiga 80 grader. I testet har vi också mätt temperaturen på kaffet i kannan efter 60 minuter.

moccamaster termos med test

Designen bär tydliga spår av Melittas första kaffebryggare som lanserades för 50 år sedan. Handtaget till själva kaffekannan Philips HD7685 är rejält, med en generös öppning som gör det mycket skönt att hålla i oavsett storlek på handen. Vi har nämligen mätt varmhållningstemperatur upp till 94 grader vid låg vätskenivå, i det läget är det bra att kunna sänka temperaturen på plattan. Alla dessa egenheter kan kännas ovant för vardagsanvändaren, men för extrembryggaren blir det kul att experimentera sig fram till den perfekt koppen kaffe. Icakuriren har testat tio termosbryggare.

OBH Nordicas kaffebryggare har både automatiskt droppstopp och översvämningsskydd, av och på knappen är med sitt blåa ljus både stor och tydlig. Vattenbehållaren har en mycket tydlig och lättläst nivåindikering, medan kaffekannan helt saknar angivelse för mängden vätska inuti. För att förenkla dosering visar det medföljande specialmått mängd i gram men angivelserna är små och svåra att läsa.


Sitemap