Most viewed

Här finns en bilpool redan när du flyttar. Köket är också förberett för installation av diskmaskin. Efternamn telefon, e-post meddelande fält markerade med * är obligatoriska. Kommunikationer, området är välförsörjt med kollektivtrafik. Varmvatten..
Read more
Varningar, håll koll på alla varningar i Sverige. Prognosens medeltemp tisdag och onsdag. Väderstatistik och historik för, stockholm. Höst, vinter Karta över Stockholm - och andra platser vi har väderprognoser för. Om du..
Read more

Personalrum umeå


personalrum umeå

en kulturstad i Europa. Det kan du göra på flera olika sätt, men enklast med hjälp. Tjänsten lösenordshanteraren gör det möjligt för dig att själv hantera lösenordet för din datorinloggning, när som helst på dygnet. Med hjälp av Lösenordshanteraren kan. För att förhandsregistrera dig för att använda dessa metoder går du till.

Här finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid. Du når Lösenordshanteraren via länkarna i rutan Genvägar på denna sida från intranätsidan /losenord genom att klicka på länken Återställ ditt lösenord som finns på inloggningssidan på din dator genom att ladda ner appen Specops password reset till din mobil. För att använda lösenordshanteraren behöver du identifiera dig. Den kan även användas av externa, godkända användare.

Personal - Umeåpersonalrum umeå

Lägg till fler identifikationssätt eller till startknappen på din dator, letar upp "Specops software" under Alla program och väljer sedan Registrera dig för lösenordsåterställning. Umeå kommun är regionens största arbetsgivare. Lösenordshanteraren kan användas av all personal som har en personlig datorinloggning inom Umeå kommun. Med gemensamma krafter skapar vi välfärd och samhällsnytta för kommunens invånare. Båda dessa metoder kräver förhandsregistrering. Här finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid. Umeå kommun är regionens största arbetsgivare. Med gemensamma krafter skapar vi välfärd och samhällsnytta för kommunens invånare. Sporrens fototävling avgjordes på årest Kreativitetsmässa. Efter att mässans deltagare röstat under dagen så avgjordes.


Sitemap