Most viewed

Här finns recensioner, bilder, menyer på många serveringar. Leverans inom 55 minuter gäller då catering restaurangen och leverans-adressen ligger inom samma ort. Utkörning Leverans inom 55 minuter eller på förbeställd tid. Barer, pubar..
Read more
När institutionen är låst måste du ha passerkort med kod. Det norra trapphuset går från plan 3 och uppåt. Botanhuset personalparkering, svante Arrhenius väg. Till norra parkeringen finns för oss som arbetar på..
Read more

Bostad.stockholm.se nyproduktion


bostad.stockholm.se nyproduktion

i Stockholm genom att klicka dig vidare bland våra pågående projekt, och hitta det grannskap som passar just dig. Bergengatan 45 2 rum, Husby, vi använder cookies för att vår webbplats ska fungera så bra som möjligt för dig. I Huddinge, strax söder om Stockholm, skapade vi rymliga hus i grannskapet Hageby Backe. Även om Stockholm är en stor stad tar det aldrig särskilt lång tid att med tunnelbana, buss eller pendeltåg åka från stadskärnan till närliggande kommuner. Här har du nära till kommunikationer, Kista galleria, förskolor och skolor. Här finns nu 80 hem med luftiga balkonger och närhet till både city och den vackra naturen. De byggmaterial vi använder är därför alltid omsorgsfullt utvalda för att vara både miljövänliga och resurseffektiva.

Låt oss berätta om våra unika tjänster. Att köpa en bostad är ett av de största besluten i livet. Upplands Väsby är perfekt för barnfamiljen.

Att bo i en nyproduktion i Stockholm. Stockholm är en restaurangtät stad med mat från världens alla hörn. Bonava har de senaste åren skapat flera nyproduktioner i och runt Stockholmsområdet. Har du cok najs linköping några frågor - kontakta oss här. 1994 invigdes här världens första nationalstadspark där bland annat Fjäderholmarna, delar av Norra Djurgården, Djurgården, Ulriksdal, Hagaparken och Brunnsviken ingår. När vi skapar nyproducerade bostäder i Stockholm lägger vi också stor vikt vid gemensamma grönområden, planteringar och sociala platser som ökar gemenskapen. Närheten till en av världens mest örika skärgårdar var naturligtvis fördelaktig ur många perspektiv, och staden blev snart en betydande köpstad. Din hållbara bostad i Stockholm, för oss är det viktigt att skapa levande områden för flera generationer. Är du friluftsintresserad kanske du hellre tar pendeltåget till Upplands Väsby där du kan ta långa skogspromenader och njuta och den friska luften, utan att för den skull behöva åka särskilt långt från stan. Köper du nyproduktion i Stockholm är du aldrig långt ifrån ett svalkande dopp på sommaren, eller en vacker skridskotur på vintern.


Sitemap