Most viewed

Og forstå mig ret, der er absolut intet galt med, at være en del af det store datingcirkus jeg elsker at høre om mine veninders eskapader og synes altid, at de virker så..
Read more
Allsång på Rogsta Hembygdsgård Tid:. Tre damer med sammanlagt hundratals låtar på svensktoppen och med en show fylld av sångglädje, skratt och ett jädrans ös! Signering av fotoboken barbro, Bollnäs Tid: Torsdag 19..
Read more

Var bor disneyprinsessorna


var bor disneyprinsessorna

här avsnittet förvandlas prinsessorna Rapunzel från Trassel, Snövit från Snövit och de sju dvärgarna, Elsa och Anna från Frost och Askungen från filmen Askungen till älvor. Vad vill Du ha att spisa? Hur mår din gamla far, då? Swedish, var bor du lilla råtta? Korv och jazz. Välkommen till Lek Med Oss, vad kul att ni har hittat hit! Am, hur många ungar har Du? D7 G - Si och.

Vi siktar även på att lägga upp svenska barnvisor med barn som sjunger. D7 G - Sjuttiotvå. Vad gör Du klockan åtta? Vi gör lek- och lär-filmer för barn på svenska med fokus på att lära sig färger, siffror, bokstäver svenska med hjälp av underhållning och lek.

Jamie oliver restaurang stockholm boka bord
Theo bor haraldsson
Förskola utsikten borlänge
E24 nr borsag

Vi garanterar att alla filmer är barnvänliga och våldsfria, ni som föräldrar behöver aldrig vara oroliga för att ert barn ska se något olämpligt hos oss. Det ska vara roligt att lära sig. Vi använder oss av leksaker från bland annat Disney, Barbie, Bamse, Pippi, Play-doh och mycket mer som barn tycker om och som kan vara till hjälp när man ska lära sig nya färger, ord, bokstäver. Astrid Lindgren: Top 3, comments. Vi bakom Lek Med Oss har jättemånga ideér på filmmaterial och vi kommer att lägga upp i snitt 3 filmer i veckan.


Sitemap