Most viewed

We and our partners operate globally and use cookies, including for analytics, personalisation, and ads. Vi söker en biomedicinsk analytiker som vill vara med och driva och utveckla vår verksamhet i Eskilstuna! By..
Read more
ID nr: Aka: Rebecca lindstrom bluff: Svarar på min annons om kamera. Besvara gärna detta meddelande om ni vill ha hjälp eller veta statusen på er transaktion. The sales documentation and notary would..
Read more

Explosion uppsala gottsunda


explosion uppsala gottsunda

En gäst på ett närliggande hotell fördes till sjukhus med splitterskador. Vi bor i södra Gottsunda och klockan 22:20 hördes en enorm explosion, skriver en läsare. Hög smäll utanför socialkontoret: "Hördes en enorm explosion". Explosionen var kraftig och hördes över stora delar av staden. Flera personer kontaktade polis angående smällen, som skickade flera patruller till platsen. Vi var där med tre stationer och totalt 1520 man, säger Johan Winsnes vid Storstockholms brandförsvar. Nyheter, nyheter 00:07, den mycket kraftiga detonationen vid butiken på Kvarntorget hördes över stora delar av Uppsala. Inga personer har skadats.

Det finns inte heller några skador på lokalerna vilket gör att socialkontoret är öppet som vanligt. Explosionen inträffade i ett soprum vid en butik på Kvarntorget. Flera gäster vid hotellet vaknade av smällen. Det behöver inte ha varit en bomb.

Det ska ha varit en explosion. Det ligger ett soprum som ligger bredvid en livsmedelsaffär och det är där som det har smällt, säger Mohamad Hassan. Enligt Öhman fick bland annat kyrkan en ruta krossad. Natten innan skedde en explosion utanför ett socialkontor i Gottsunda, Uppsala. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Vi har ingen frihetsberövad, men vi har skrivit en anmälan om allmänfarlig ödeläggelse, säger han.

Explosion uppsala gottsunda
explosion uppsala gottsunda


Sitemap