Most viewed

Det går under loppet att välja mellan att springa 10 eller 4 kilometer. Det är enbart motionsklass och alltså ingen tävling. Ge bort lyxen att få välja present själv bland butiker, caféer, restauranger..
Read more
Extrajobb (17 vikariat (4 säsongsjobb (2 franchise (1). På frans har jag hittat frisörer som jag litar på och blir inspirerad. Kort hår 1150:-, kort hår ink klipp 1650:-, längre hår från 1250..
Read more

Oddwork göteborg


oddwork göteborg

Vad drömmer du om? Vad Ework erbjuder dig, hemma hos oss på Kungsportsavenyn 33 råder det ingen tvekan om att man är starkast tillsammans. Våra kunder och partners är allt ifrån svenska gaseller till globala börsnoterade titaner och vi är ständigt på jakt efter nya samarbeten, möjligheter och Oddwork-talanger. Låt oss hitta er nästa talang tillsammans. Förälskar sig i andras öden och drömmar så pass mycket att du inget annat vill än förverkliga! Nu drömmer vi om att du vill sprida den orangea revolutionen med oss! Just det, den orange tråden i vår Talen. Är du Talent Managern som kan dofta sig till talang på flera mils avstånd? Engelska och svenska yes tack!

Oddwork @ Instagram Vill du bli en del av Oddwork? Här väntar varma kramar, fredagsträning och resor - på dig. Vi kommer titta på problemet och återkommer om vi behöver mer information.

Med van hand lotsar du genom frågor om kompetens, erfarenhetsnivå, pris och status på konsultmarknaden för att få en så tydlig bild som möjligt av profilen de söker. Team Talang, vi som tillsammans matchar personligheter med rätt företag - hela dagarna i ända. Företaget skall i sin verksamhet även förmedla tjänster inom marknadsföring mot studenter på tryckta och digitala medier. I den här rollen blir du en viktig del i ett härligt och tävlingsinriktat gäng som värdesätter tight samarbete och skratt. Efter att Oddwork publicerade sitt wingsuitprojekt The Virgin Project som genomfördes i de schweiziska alperna tillsammans med Oddworks wingsuitatlet Anton Squeezer är vi glada att se att projektet har plockats upp av bland annat amerikanska CNN och Huffington Post. Då tycker vi att du ska klicka. Vi är något helt annat än de stora drakarna där ute. Vi tror på att matcha personligheter med företagskulturer. Våra önskemål till dig: Du har en bakgrund inom försäljning.

Oddwork göteborg
oddwork göteborg


Sitemap