Most viewed

När ska du sälja? Alla maskiner är moderna. Föreningsinformation Bostadsrättsföreningen är ett privatbostadsföretag som bildades 1987. Vid medlemskapsprövning kan anställningsintyg med inkomstuppgift begäras. Belåning, belåning per m (2017 lÅG, medel...
Read more
Vad är det.V? Kanske får du kontakt med någon som tänker likadant? Skaffa dig en vän på internet som du kan lära ditt språk och som kan lära dig ett annat språk -.ex...
Read more

Lagerlokal till salu stockholm


lagerlokal till salu stockholm

i Hemgården enligt dina specifikationer. Missa inte chansen att vara med oss på resan när vi förändrar marknaden för företags- och fastighetstransaktioner. Visad 655 m Kontor 600 m Ostmästargränd 5, Årsta Park, Stockholm Kontor Lagerlokal Logistiklokal Stockholm AB Sagax Möjlighet att förhyra modernt och trevligt kontor på 600 kvm i Årsta Business Park. Läs Vismas grundläggande guide i första artikeln nedan. Kontakta gärna oss på om du har frågor som rör denna tjänst eller fastighetsförsäljningar i övrigt. Vad sägs om ett kontor på Odengatan?

Lagerlokal till salu
Lediga lokaler och fastigheter till salu

Genom vår söktjänst får du en snabb överblick på fastigheter till salu, kommersiella fastigheter, mark, tomt och arrenden. Visad 590 m Kontor 560 m Edsvallabacken 20, Farsta, Stockholm Kontor Lagerlokal Logistiklokal Stockholm AB Sagax Kombinationslokal om 560 kvm fördelat på 260 kvm i markplan samt 300 kvm kontor på plan. En trappa upp med fönster i tre riktningar. En välplanerad planlösning på 53 kvm erbjuder en miljö där du och kunderna kommer trivas. I denna lokal hittar vi totalt 400 kvadratmeter fördelat på två plan i ett vackert sekelskifteshus. Använd inte informationen om de kommersiella fastigheter, lokaler, kontor att hyra, butiker som uthyres. Hitta lokalen för dig! De lediga lokaler, konferenslokaler, festlokaler och fastigheter som finns listade att köpa eller hyra på tillhör anslutna kommersiella fastighetsmäklare och fastighetsförvaltare. Företaget har en blandad kundgrupp som består av både företag samt privatpersoner.

Just nu 13216 objekt i hela landet. Lagerlokal uthyres upp till 370 kvm delbar. Takhöjd ca 8 m Möjlighet till lagerpersonal och transporter. Stockholm når snart en miljon invånare (2015) och är mitt inne i en intensiv utvecklingsperiod.

Mekaniska verkstad stockholm
Dop fotograf pris stockholm
Sup hyra stockholm
Bästa hotell stockholm spa


Sitemap