Most viewed

Brädspelskväll, biocafé Tellus, Vattenledningsvägen 46, Midsommarkransen Övrigt, sjung i kör! Rankning, boka online 19 sätt att uppleva det 27 sätt att uppleva det 15 sätt att uppleva det 19 sätt att uppleva det..
Read more
Tyvärr, det finns inga data kopplade till lösenordet du angav. Vardagsrum med fint ljusinsläpp genom fönster i två väderstreck samt utgång till stor balkong i rofyllt. Bland annat har två våningsplan med 40..
Read more

Lunds universitet service management studievägledare


lunds universitet service management studievägledare

är utbildningen för dig som vill arbeta med att leda, utveckla och organisera verksamheter där kundrelationer och servicemöten är centrala. Institutionen för strategisk kommunikation, lTH Ingenjörshögskolan, institutionen för kulturvetenskaper. Idé- och lärdomshistoria, konsthistoria och visuella studier, museologi. Hos oss får du teori kombinerat med branschkunskap och du lär dig analysera innehållet utifrån ekonomiska, sociala, kulturella och miljörelaterade perspektiv. Masterprogram i Historiska studier, master's Programme in Visual Culture, petra Larsson. Ansvar för huvudområden, henrik Brissman, arkivvetenskap, biblioteks- och informationsvetenskap. Kandidatprogrammet är treårigt och leder till en filosofie kandidatexamen i service management från, lunds universitet. I länkarna nedan hittar du information om studievägledning vid varje fakultet och dess institutioner.

Våra studievägledare finns på våning E3 och kan hjälpa dig med frågor som rör institutionens utbildningar. Vill du ha hjälp med mer allmänna frågor är du välkommen till den Allmänna studievägledningen vid. Lunds universitet, se länk här till höger. Institutionernas studievägledare kan du kontakta om du har frågor om ett visst program eller en kurs, till exempel behörighetskrav, tillgodoräknande av kurser, studieuppehåll eller uppskov vid studiestart. Du som är student vid.

Vi har en tydlig internationell profil och samarbetar med 600 partneruniversitet i mer än 70 länder. När du söker till programmet väljer du vilken inriktning du vill specialisera dig inom. . FD Mårten Wallette, institutionens studievägledare handhar vägledning och rådgivning angående studier i nationalekonomi, alltifrån grundkurser till kurser på forskarnivå. I relation till detta har jag exempelvis hand om behörighetsbedömningar, tillgodoräknanden och liknande.

Kontor 365 umeå universitet, Umeå universitet matematikdidaktik, Socialhögskolan stockholm studievägledare, Ivt värmepump service stockholm,

Se "Vem kan jag fråga om vad?" till vänster på denna sida. Förutom universitetets allmänna studievägledning finns även ämnesinriktade studievägledare på de flesta av institutionerna. Projektledning och entreprenörskap för humanister, kandidatprogram i Digitala kulturer, master's Programme in Applied Cultural Analysis. Våra utbildningar ger dig inte bara en framtid i Sverige, utan även en examen med högt internationellt värde. Vi utbildar socionomer, ledare inom servicesektorn, ingenjörer, kommunikationsstrateger och modevetare. Institutionen har flera studievägledare. Du är också välkommen att diskutera olika problem som uppkommer i samband med studierna. Institutionernas studievägledare kan du kontakta om du har frågor om ett visst program eller en kurs, till exempel behörighetskrav, tillgodoräknande av kurser, studieuppehåll eller uppskov vid studiestart. Jag är även kontaktperson för studenter med behov av pedagogiskt stöd. Fristående kurser, program på grundnivå, program på avancerad nivå, mer om våra program på institutionernas webbplatser: Institutionen för service management och tjänstevetenskap.


Sitemap