Most viewed

Panorér (træk med musen) på kortet og se byer i hele verden. Du kan också klicka på playknappen under radarbilden. Denna sida presenterar allt du behöver veta om vädret i Lund med info..
Read more
Några av Skandinaviens större industrikoncerner som AB Volvo, SKF och andra välkända teknikföretag som esab och Hasselblad AB har sitt ursprung och sina huvudkontor i Göteborg. 20 november 2018 11:00, kolla in Linköpings..
Read more

Umeå vännäs avstånd


umeå vännäs avstånd

är väldigt många som åker buss Det är så härligt att slippa köra i dåligt väder. Dessutom upptäckte man att tiden kunde användas till annat. Umeå är km och körtiden uppskattas till. Det skulle kunna tolkas som att den personliga kontakten med testresenärerna har bidragit till det goda resultatet, men även det faktum att flera var nöjda med busstrafiken och glatt överraskade att det faktiskt gick bättre att pendla med buss än vad de först hade trott.

Centrala trafikskolan umeå
Drift av dbs umeå
Boka rom umeå bibliotek

De åkte fler än 12 dagar till och från arbetet samt en hel del fritidsresor. Tidsplan Augusti - september 2009 planering 4 september - Hemsida klar för registrering, enkäter klara 7 september Affischer sätts upp i Vännäs, på kommunkontoret, Lilja skolan och konsum samt på landstingshuset i Umeå 7-17 september Rekrytering av testresenärer 8 september Annons i VK och. Uppföljningen fick ett mycket bra resultat, det visade sig att fler personer åker mer buss än vad de trodde att de skulle göra efter testperiodens slut. Majoriteten av testresenärerna var nöjda efter avslutad testperiod, med både aktiviteten och busstrafiken, vilket resulterade i att en stor andel fortsatt att åka buss till och från arbetet ett halvår efter genomförd testperiod. Alternativ Procent Värden 1 eniro malmö adress Ja 78,4 29 2 Nej 2,7 1 3 Delvis 18,9 7 Totalt Ett lysande resultat Huvuddelen av deltagarna, 86,5 procent, svarade i den avslutande enkäten att de tänker fortsätta åka buss efter periodens slut vilket visar att testperioden blev en succé. Detta fungerade inte så bra som rekryteringssätt.


Sitemap