Most viewed

Boende i Sverige, skilsmässor i Sverige, skilsmässa efter 11,4 års äktenskap i snitt. Svar: Nej, Bjuvs kommun har för tillfället ingen vänort eller samarbete med vänort. Fråga: Jag vill felanmäla trasiga gatlampor, hur..
Read more
Det är aldrig jag som grillar maten och jag har ingen som helst aning om hur det fungerar rent tekniskt med en gasolgrill. Ovanpå detta ska vi som sagt köpa nya utemöbler och..
Read more

Bra snabbmat helsingborg


bra snabbmat helsingborg

familj som ska gå ut och äta middag. Själva restaurangen är inte särskilt stor, men ack så mysig och hemtrevlig. Adress: Södra Storgatan 3 Marias Tapasbar Gillar du Tapas? Sillen Makrillen är särskilt populärt under sommaren med sin uteservering och perfekta läge på Gröningen.

Stella Hatsiou har tidigare arbetat inom restaurang och varit köksmästare, bland annat i Grekland. . När 24Helsingborg når Stella Hatsiou så är hon och fixar i lokalen på Norra Kyrkogatan. Prisklass: Mellan, 50-70 kronor per rätt. Centralt belägen vid Mariakyrkan är detta en naturlig mötesplats och perfekt stopp för en prisvärd lunch/middag när man gör sightseeing i Helsingborg. Har du inte ätit fondue förut så är Oasen ett utmärkt ställe att gå till. Olssons Skafferi En av Helsingborgs hemtrevligaste restauranger som bjuder på närproducerad mat och italienska specialiteter. Vi avvaktar tills vi är 110 procent säkra och tillstånden är fixade. Förutom vanlig meny kan man avnjuta en avsmakningsmeny med 7 serveringar för 995 kronor.

Spännande och väldigt gott! Eki Sushi En gömd sushipärla som inte ser mycket ut vid första anblicken, men sushin håller hög standard och Eki Sushi är utmärkt för dig som vill köra take-away mat och äta hemma, på hotellet eller utomhus på picknick. Mezo Vill du ha en smak av Mellanöstern? Prisklass: Mellan, 100-200 kronor. Just nu håller vi på att fixa med köket, snart ska ventilationen och maskinerna fixas. Trots att vi fick en colaburk sprayad över oss pga en olycka av personalen så var vi i det stora hela nöjda och kommer nog att återkomma. Vi ska göra våra gyros på fläskkarré med grekiskt pitabröd och tillbehör  ingen vitlöks- eller och bearnaisesås. Sillen Makrillen, en riktig klassiker som bjuder på framförallt mat från havet och en förträfflig utsikt över sundet.

Trafikinformation e6 helsingborg malmö, Lyckligt slut helsingborg,


Sitemap