Most viewed

Öppettider Ordinarie öppettider Måndagtorsdag:.0000.00 Fredag:.0001.00 Lördag:.0001.00 Söndag:.0022.00 Läs mer Marina bar bistro Marina Bar Bistro ger er möjligheten att välja det som passar er just för stunden. Vi lägger stor vikt vid..
Read more
Vi förbehåller oss rätt till tidtabellsändringar. If you have a current booking, it will be cancelled. Läs mer om cookies, logga in, välkommen rstName. Logga ut Är du säker på att du vill..
Read more

Göteborg vegan munkard


göteborg vegan munkard

På vegantäta Andra Långgatan ligger denna lilla burgerrestaurang, en halvtrappa ner. Du kan läsa mer om Blackbird här. Tack för ditt meddelande.

Olivedalsgatan 2, veganskt utbud, kafé Frilagret missa inte lördagsbrunchen, i Kulturhuset Frilagret arrangeras det ständigt nya och spännande evenemang, men där finns också ett kafé med stort veganskt fokus. Visa större karta, andra förslag i närheten, dölj förslag. Happy Vegan har ett brett utbud och fokuserar på att hjälpa personer som normalt inte handlar veganskt att hitta rätt. Pizzorna bakas på surdegsbotten och den veganska menyn bjuder på flera olika toppings. Taco bar är en kedja som finns på en rad platser i landet. Den lilla restaurangen ligger en kort promenad från Kvilletorget, och får inte missas om man är på jakt efter vegansk street food av högsta klass. Liseberg, Örgrytevägen 5, jinx Food Truck veganskt i farten.

Från göteborg till berlin, Svenska kyrkan kurser göteborg,


Sitemap