Most viewed

Olika former av ångest, specifika fobier, nedstämdhet, stress, bristande självkänsla och sömnproblem är några av de vanligaste anledningarna till att personer söker sig till vår mottagning. Vid Psykologmottagningen gäller rådande Hälso-och sjukvårdslagar...
Read more
Reglerna för vad man får låna och hur länge varierar vid de olika biblioteken. Leta upp det du vill låna i vår bibliotekskatalog LUBcat, där du ser var det är placerat. Onsdag..
Read more

NCC bostad uppsala


nCC bostad uppsala

kommer att uppföras i anslutning till den nya entrén till Campus Flemingsberg, och huskropparna ska bidra till att skapa lummiga och rofyllda rum där studenter och forskare kan umgås och arbeta. Läs mer hos Huddinge kommun., markanvisning i tredje etappen för Barkarbystaden. Vi har gjort vårt bästa och kan i varje fall trösta oss med att kampen har gjort att NCC fått strängare villkor än vad de ansökte om då någon krossning inte får ske kvällstid. Motsvarar 30 av Bålstas innevånare. Vi spottar i nävarna och fortsätter kampen mot att Kalmarviken förvandlas till en industrihamn!

Domstolens beslut är bedrövligt och hänsynslöst gentemot oss boende och alla de som använder Kalmarviken för sin fritid och rekreation. M Bostad Göteborg Även Göteborg har en egen bostadsförmedling på nätet. Lägenheterna består av 1:or, 2:or och kompislägenheter om tre rum och kök och kommer att hyras ut via KTH. Skriv in din lön och din hyra - och få besked direkt! Håbo kommun avslår, anser att det är en olämplig plats och att det strider mot kommunens långsiktiga planer och behov av bostäder och rekreationsmöjligheter.


Sitemap