Most viewed

Hos oss kommer hon att utföra behandlingar med Fraxel Re:pair och laserbehandlingar för ådernät. På hudmottagningen i Umeå arbetar hudläkare som utreder och behandlar olika slag av hudförändringar, hudinfektioner och hudsjukdomar. Personal..
Read more
Att hon har blivit brutalt våldtagen av tre manliga skolkamrater. Kombinerat med ständiga skildringar av Silfverbielkes rutiner morgongymnastik, champagnedrickande, kokainsnortande och mord på alla som på något sätt irriterar honom blir det väl..
Read more

När öppnar kfc i stockholm


när öppnar kfc i stockholm

ser det alltså ut som att Malmö blir först. Men i lördags var det alltså dags för Kentucky Fried Chicken att slå upp portarna till sin sprillans nya restaurang. Men nu gör man alltså ett nytt försök i ny regi i Bromma. "Lucka i utbudet att det är dags för snabbmat har blivit tydligt för centrumägarna. Klart om ett år, om allt rullar på som det ska så hoppas centrumägarna att de tre restaurangerna ska stå klara om ungefär ett år, till hösten 2017.

Detta är ju bara helt fantastiskt gott. Egentligen skulle vi ha öppnat idag, måndag, men min kollega kände redan i lördags att det var dags så då öppnade vi då i stället, säger Jesper Hollstrand, marknadschef på franchiseföretaget NSP, och tillägger: Vanligtvis har vi ju ett officiellt datum för när vi ska. Men jag är inte förvånad att KFC kommer hit.

Dis stockholm Kurser
Woodstockholm mosebacke torg 9 116 46 stockholm sverige
Kebab söder stockholm
Stockholm båttur skärgård

Snart har vi Taco Bell också. Den amerikanska snabbmatkedjan Kentucky Fried Chicken kommer till Bromma under sensommaren eller i början av hösten. De får vara en attraktion utanför. Nu är det klart att kedjans första restaurang öppnar på Stortorget i Malmö nästa sommar. Kyckling låter nyttigt och låter bra. KFC har gjort sig känd för sin friterade kyckling serverad i hinkar med en glad man på, en man vid namn Colonel Sanders som i lika vit kostym som skägg grundade kedjan redan på 40-talet. Restaurangen som ska ligga vid Bromma Blocks blir den första som kedjan öppnar i Stockholm på över.

När öppnar kfc i stockholm
när öppnar kfc i stockholm

Bra schnitzel stockholm, Möteslokaler stockholm, Lägenhet sökes stockholm blocket,


Sitemap