Most viewed

För sådana tredjepartsleverantörer, förstår du och godkänner att tredje parts Integritetspolicy kommer att styra all användning av information som tillhandahålls till tredje part i enlighet med denna Integritetspolicy. Vs, oslo, stockholm, topp 401,445..
Read more
Näsan har blivit bruten eller skadad. Om du funderar på att genomgå en näsoperation ska du boka in en konsultation till en av våra skickliga plastikkirurger. Vilken är den bästa näskirurgen? Snett..
Read more

Matsedel uppsala förskola


matsedel uppsala förskola

föräldrar, för att ge vårdnadshavare till barn i både förskola och skola möjlighet att ställa frågor bjuder Sodexo regelbundet in till temakvällar om maten. Matsedeln i din kalender, prenumerera på matsedeln i din kalender När du har valt en matsedel i appen, går det att prenumerera på den som en så kallad iCalendar, vilket innebär att du får matsedeln direkt in i din kalender, till exempel Outlook. Vårdnadshavare till barn som behöver specialkost fyller i en blankett som sedan lämnas till aktuell förskola eller skola.

Matsedel grundskolan - Svedala kommunmatsedel uppsala förskola

Yr väder uppsala
Tryck uppsala
Tandläkare i centrala uppsala
Kulturskolan uppsala kör

Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu, wie du die Kontrolle darüber behältst, findest du hier: Cookie-Richtlinie. Hugo's Kaffe Deli, Svartbäcksgatan. Mammas Meze, Karlsrogatan. På sidan, frågor och svar finns bland annat de vanligaste frågorna om maten frukostbuffé hotell uppsala i Solnas förskolor och skolor. Messob African Restaurant, Sturegatan. Sodexo informerar då om sitt arbete och vårdnadshavare får möjlighet att provsmaka maten.

När du har andra frågor om maten kan du som vårdnadshavare i första hand vända dig till Theodora Savvaki på Sodexo. Sedan starten har staden tillsammans med Sodexo gjort regelbundna uppföljningar av menyer och av maten som serveras. Café Vardein, Saluhallen, Eriks torg.


Sitemap