Most viewed

Herta på S:t Eriks Gränd 4 är en mycket populär butik med kända mode-märken (som dessutom ofta är billigare här jämfört med Stockholm). Dessutom har H M en butik i 2 plan efter..
Read more
10 En händelse som väckte stor uppmärksamhet i svensk media var när en 77-åring i Skara blev åtalad 2006 för att ha lämnat en stekpanna vid en återvinningsstation. Efter kritik både från..
Read more

Fönsterputs stockholm pris


fönsterputs stockholm pris

Skurmaskiner HTB1840 Vår populäraste kombiskurmaskin. Välkommen till oss för välgjord fönsterputs till bra pris! Vi har ett brett urval av tjänster och kan hjälpa till med det mesta. Boka din kostnadsfria demo idag! Hos oss hittar ni ett brett utbud av städutrustning som innehåller allt ni behöver. Torrdammsugare, rSB140, slipp sladden! Du hittar Rent Hem på följande orter i Stockholm; Lidingö, Täby, Danderyd, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Bromma, Huddinge, Enskede, Johanneshov, Kungsholmen, Nacka, Hägersten, Älvsjö, Haninge, Djursholm, Järfälla, Tyresö, Upplands Väsby, Ekerö Rönninge, Vaxholm Ingarö Stavsnäs Resarö* och Svinninge. Hookit, ny förbättrad variant av Hookit, perfekt för att hänga upp skaft och annat.fönsterputs stockholm pris

Via vårt dotterbolag Bromma Fönsterputs AB kan vi leverera det mesta inom specialstädning.
STÄdning till fast pris.
Ibland är timmarna för få och måstena för många.
Vi hjälper dig med regelbunden städning och mer.

Ikea - stockholm, Spegel, askfaner, Försedd med säkerhetsfilm - minskar risken för skador om glaset d nederdelen av spegelns ram formas.
De mest prisvärda stjädtjänsterna i Stockholm, med hög personlig service och omtanke.
Rent Hem städtjänster i hela stor Stockholm.

Rent Hem är mycket flexibla och tar alltid fram en lösning som fungerar bäst för dig som kund. Vi är ett litet lokalt företag som erbjuder fönsterputsning till humana priser i Nacka och på Värmdö. Få knappar med tydlig funktion för enkel användning. Komplett set för fönsterputsning. Färdiga kit nLite Hydro Power Starter Set 3 779kr, mattvätt, lindhaus LS 50 Hybrid, batteri/kabeldriven borstvalsdammsugare. Städbutiken är en städgross med stort utbud av städmaskiner och städutrustning. Uppskattad för sin smidighet och användarvänlighet. Kampanjvaror » Använd städmaterial och städmaskiner som, på ett effektivt sätt, håller era lokaler rena från smuts.


Sitemap