Most viewed

Ca 150 kr för en lunch och 240 kr för en huvudrätt. Inte bara då jag jämför äpplen med äpplen utan av då jag jämför denna restaurang med andra restauranger. Bara att skriva..
Read more
Det är dock sannolikt så att man kände till baklastare redan innan detta i och med att Gigantic tillverkades redan från 1948. Innovationerna avlöste varandra, ett mekaniskt snabbfäste 1954-55, parallellföring och dubbelverkande lyftkolvar..
Read more

Fönsterputs stockholm pris


fönsterputs stockholm pris

Skurmaskiner HTB1840 Vår populäraste kombiskurmaskin. Välkommen till oss för välgjord fönsterputs till bra pris! Vi har ett brett urval av tjänster och kan hjälpa till med det mesta. Boka din kostnadsfria demo idag! Hos oss hittar ni ett brett utbud av städutrustning som innehåller allt ni behöver. Torrdammsugare, rSB140, slipp sladden! Du hittar Rent Hem på följande orter i Stockholm; Lidingö, Täby, Danderyd, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Bromma, Huddinge, Enskede, Johanneshov, Kungsholmen, Nacka, Hägersten, Älvsjö, Haninge, Djursholm, Järfälla, Tyresö, Upplands Väsby, Ekerö Rönninge, Vaxholm Ingarö Stavsnäs Resarö* och Svinninge. Hookit, ny förbättrad variant av Hookit, perfekt för att hänga upp skaft och annat.fönsterputs stockholm pris

Via vårt dotterbolag Bromma Fönsterputs AB kan vi leverera det mesta inom specialstädning.
STÄdning till fast pris.
Ibland är timmarna för få och måstena för många.
Vi hjälper dig med regelbunden städning och mer.

Ikea - stockholm, Spegel, askfaner, Försedd med säkerhetsfilm - minskar risken för skador om glaset d nederdelen av spegelns ram formas.
De mest prisvärda stjädtjänsterna i Stockholm, med hög personlig service och omtanke.
Rent Hem städtjänster i hela stor Stockholm.

Rent Hem är mycket flexibla och tar alltid fram en lösning som fungerar bäst för dig som kund. Vi är ett litet lokalt företag som erbjuder fönsterputsning till humana priser i Nacka och på Värmdö. Få knappar med tydlig funktion för enkel användning. Komplett set för fönsterputsning. Färdiga kit nLite Hydro Power Starter Set 3 779kr, mattvätt, lindhaus LS 50 Hybrid, batteri/kabeldriven borstvalsdammsugare. Städbutiken är en städgross med stort utbud av städmaskiner och städutrustning. Uppskattad för sin smidighet och användarvänlighet. Kampanjvaror » Använd städmaterial och städmaskiner som, på ett effektivt sätt, håller era lokaler rena från smuts.


Sitemap