Most viewed

Vi skruvar fortfarande ikea möbler då och då eftersom det alltid händer något här och för tillfället börjar vi faktiskt bli lite trångbodda. Här bryr vi oss om och vi har delat..
Read more
Vi kommer titta på problemet och återkommer om vi behöver mer information. Many of SLU's degree programmes are given here. Välkommen till Universitetsdjursjukhusets hästklinik. Om oss, bedriver kvalificerad djursjukvård för samtliga djurslag och..
Read more

Förskolan måsen lund


förskolan måsen lund

kanna. Vi önskar alla barn, föräldrar och anställda lycka till i framtiden. Vi kollade in teatern "Ett djungeläventyr" och träffade följaktligen många olika djungeldjur, både apor, elefanter, krokodiler, giraffer och noshörningar! Björnarna har varit på aktivitetsrunda i parken- uppdraget avslutades med snöänglar.

förskolan måsen lund

Igår fick barnen färga snö under utomhusleken! Innan barnen går på sommarledighet "sparkas" blivande skolbarn ut från förskolan. Lite läskigt men maskarna försvann ju när vi tillsatte fler ingredienser. Är du intresserad - gå in gigantisk Linköping på länken nedan. Idag har vi firat förskolans dag på Lasse Liten med hinderbana, tipsrunda, såpbubblor och massor av utelek! Måndagens och tisdagens uppdrag. Med ledmotivet pedagogik tillsammans med lek har barnen fått en bra grund inför skolan.förskolan måsen lund

Found in categories: montessori school, school.
See more of Öppna förskolan Måsen föräldrar Kalmar on Facebook.
Planerad demonstration blev till familjefest då beslut, några dagar före, togs att Måsen fick vara kvar.
Förskolan Kastanjen S:t Larsvägen.
Välkommen till Förskolan Lasse Litens facebook sida.

De flesta Krusty kastanjegatan 13 lunds, Ida sigrid lundgren och greta eveline lundgren, Gamla lundbygatan 34,


Sitemap