Most viewed

Utsläpp och fodringar på helger. Fodring på dagen/em sköts gemensamt av de inackorderade på lösdriften. Hyr stallplats på Benstorp (inackordering boxarna i stallet på Benstorp uthyrs nu med individuellt överenskommen servicegrad. Belyst..
Read more
Du märker det när du får möte i mörkret. Drop in på stenskottslagning. Vi säljer och monterar alla slags solskyddsprodukter som persienner, markiser och balkongskydd.m. Vad är felaktigt på sidan? Vi vänder oss..
Read more

Polisen hittegods uppsala telefonnummer


polisen hittegods uppsala telefonnummer

det många yrkesgrupper och myndigheter som kopplas. . F-skatt: Ja, momsregistreringsnummer: Ja, svensk Näringsgrensindelning - SNI 84240 - Polisverksamhet 85410 - Eftergymnasial utbildning vid annat än universitet och högskola 84115 - Personalförvaltning och andra allmänna stödtjänster 71200 - Teknisk provning och analys 91020 - Museiverksamhet, branscher, polis. Ta då kontakt med UL:s hittegodsavdelning. Tack för ditt meddelande. Barnahus i Uppsala län, besöksadress: Ljusbärargatan. Anmäl borttappat föremål, har du förlorat ett föremål anmäler du det till polisen. Inom Barnahus samarbetar polisens utredare, åklagare, socialtjänst och sjukvårdspersonal tätt. Du når dom kontorstid på telefonnummer. Är det något värdefullt?

Förlust av körkort, borttappat eller stulet körkort anmäls till Transportsstyrelsen. Hittegods kan vara något som är borttappat eller stulet. Enligt rättspraxis är en rimlig hittelön cirka tio procent av godsets marknadsvärde. Kartposition saknas, polisen City hittegods finns även på 495 andra adresser. Posten skickar dem vidare till polisen. Polisen har då rätt att kräva upphittaren på de kostnader som polisen haft i samband med fyndet. En privatperson som gör ett sådant fynd har därför inte rätt att själv ta hand om godset utan ska lämna det till respektive företags hittegodsexpedition.

Du som upphittare är inte skyldig att ta hand om hittegods. För att lämna in upphittade föremål kan du vända dig till närmaste polisstation, oavsett om stationen tar hand om hittegods eller inte. De tar även hand om värdesaker som hittats på lokalbussarna. Stulet körkort måste även polisanmälas.

Polisens rätt att sälja hittegods, polismyndigheten får i tre fall sälja hittegodset innan tidsfristen löpt ut: Om godset inte kan vårdas utan fara för försämring. Svartbäcksgatan 49, Uppsala Övrig information, beslagtaget gods, utlämning av beslagtaget gods hanteras vid. Alla värdesaker lämnas in till Polisens hittegodsavdelning, Svartbäcksgatan 49 i Uppsala. . Anmäl förlust av saker som tappats eller förlagts. För kontakt med polisens samordnare för Barnahus i Uppsala län, ring 114 14 och be om att bli kopplad. Om du glömt något på lokalbussarna i Enköping eller i Bålsta ska du ta kontakt med Sambus hittegodsavdelning. Upphittade djur, ett djur som är borttappat räknas som hittegods.


Sitemap