Most viewed

Vi kan aldrig acceptera att sjukvården i KAK sparas bort eller att ekonomi får gå före humanitet och hälsa. (se sidan 125 i dokumentet.) Vart har dessa pengar tagit vägen? Och Jesus får..
Read more
Vill du ändå ha ett svar så är du välkommen att ringa oss. Du får då tid hos barnmorska/sjuksköterska för provtagning och rådgivning. . Vi utför provtagning och behandling av sexuellt överförda infektioner..
Read more

Gratis museum stockholm måndagar


gratis museum stockholm måndagar

ledsagara, skolpersonal. Alla gillar vi ju gratis. Du kommer som. Postmuseum (fri entré för ungdomar under 19 år). Stockholm är känt för sin intressanta historia som sträcker sig flera hundra år tillbaka i tiden.

Gratis museum stockholm måndagar
gratis museum stockholm måndagar

Bioprogram stockholm, Blocket uthyrning lägenhet stockholm, Privat sminkkurs stockholm,

Om vädrets makter är emot oss så väntar vi in i det sista innan vi ställer. Vissa har det för alla medan andra ger gratis entré för barn och ungdomar och några på specifika dagar. Läs mer om medeltidens stad. Här finns mycket för dig att upptäcka som är intresserad av historia. Och om du har barn med dig ska ni inte missa Pengalabbet, ett nyöppnat rum där unga får lära sig om ekonomi och pengar. Vi får se vilka artister det kommer bli i år 2018. Hovstallet (fri entré för barn under 10 år i målsmans sällskap). First Fridays inhyrda Hop on Hop of-buss åker runt, varv efter varv hela kvällen Aktuellt för kvällen - se facebook » Festival i Kungsträdgården Smaka på Stockholm: 5- Juni startar med den årliga försommarfesten - Smaka på Stockholm. Allt sker inne på travbanan denna helg. Ett årligt återkommande evenemang runt hela världen.

Att göra i stockholm 30 oktober, Stockholm centrum shopping,


Sitemap