Most viewed

Stöd till personalen var i många fall bristfällig, till exempel saknades vårdprogram, handlingsplaner, handledning samt metoder för att hantera beteendestörningar. Stockholm, detaljer, demens, Korttid, Permanenta platser, Profil, Växelvård/Avlastning, Yngre demens. Visa nummer..
Read more
Adress: Stenhuggaregatan 2, Malmö Telefon: E-post: Hemsida: Haga Gruppen Fastighetsägare med nybyggda hyreslägenheter med havsutsikt i Västra Hamnen och Limhamn. Som medlem får du e-mail direkt när en ledig lägenhet kommer in..
Read more

Beyonce födelsedagstårta


beyonce födelsedagstårta

Vi smackar i oss en smörig chokladboll. I dag äter vi en dammsugare eller som viktigpettern Johan säger en punchrulle. I dagens avsnitt äter vi ett arabiskt kex med apelsinkräm i mitten. Kan man ha det bättre än så här? Bara för att det skall vara nyttigt, måste det då smaka skit? Skorpa - Choklad Pepparmynta Mon, 22:30:00 0000 En underbar liten skorpa från Lilla Skafferiet! Eller är det kanske en chokladbit? Kan det bero på att dom saga hej då till E281?

Ballerina - Mousse Thu, 23:30:00 0000 Fredag! Krokantbitar Mon, 22:30:00 0000 I sin ensamhet äter Henrik en Krokantbit. Speciellt gott var det inte heller! Doissant Wed, 14:36:55 0000 Dubbel njutning!

Vi erkänner direkt att detta är ingen kaka. En hasselnöt i kola, omgiven av nougatkräm och toppad med mörk choklad det är vad är det? Kladdkaka med en lite pikant smak av mint. Var detta en genomtänkt tanke eller var det bara Johan som var för lat för att fixa en "riktig" kaka? En underbar liten skorpa från Lilla Skafferiet! Vaniljhjärta Thu, 14:50:08 0000 Är ljudet av ett vaniljhjärta trevligare än ljudet av Gyllene Tiders låt "Ljudet Av Ett Annat Hjärta"? Kexchoklad Tue, 22:30:00 0000 Kex - Choklad, Choklad - Kaka. Vad passar bättre än att köra en favorit i repris? Hallonpaj - Max Tue, 22:30:00 0000 En riktigt god och faktiskt inte så söt hallonpaj är vad vi äter på Max hamburgerresturang.

Från tårta till kuddar 25 Underbara Unicorn-pyssel! Raw Cookie i Helsingfors Tue, 18:54:20 0000 -Vi drar till Helsingfors! . Avslutning på dagis och Johan och hans döttrar frossar i kakor på en fest.


Sitemap