Most viewed

Nyckeltal och resultat, försäkringskassan är en statlig enhet. Please complete the bot challenge below. Juridiskt namn: Försäkringskassan, organisationsnummer:, bolagsform: Statlig enhet, bolaget registrerat. Check your phone to view the link now! Visa större..
Read more
Eller varför inte, södertuna, slott i Gnesta eller. På Sturegatan 15 parkerar man enklast på gatorna runt omkring enligt Stockholms stad parkeringstaxa. Slott som erbjuder boende liggr en bit utanför. Ta med dig..
Read more

Stockholms stadsmuseum arkiv


stockholms stadsmuseum arkiv

varit att dokumentera skolbyggnadernas utformning och användning för att öka kunskapen om stadens skolbestånd och för att skapa ett underlag för en kulturhistorisk värdering av skolorna. Tänk på att namn kan ha skrivits på olika sätt så var inte för detaljerad i din sökning. Så här källhänvisar du till en text. Alla utställningar, byggnadslovs- och kulturmiljövårdsärenden, byggnadsinventeringar och arkeologiska rapporter finns tillgängliga i Faktarummet.

Stockholms digitala stadsmuseum Visa allastockholms stadsmuseum arkiv

Fristående kurser stockholms universitet
Broar i stockholms skärgård 1982
Paradiset stockholms skärgård
Nationaldagen på stockholms slott

En inventering är en undersökning av en byggnad. Mn, födelsedatum eller orter. Här finns också teater- och nöjeshistoriskt material, enskilda arkiv, uppteckningar och minnesskildringar. Alla som hörde till samma hushåll:familjemedlemmar, anställda och inneboende hölls samman i temannen var också föredragande i fattigårdsnämnden fågelbacksgatan 15 malmö och därför finns ofta noteringar. Därför inrättades den inrättades en ny kommunal organisation, Rotemansinstitutionen, som skulle hålla i folkbokföringen. Sök, du kan söka. I arkivet finns Stadsmuseets verksamhet dokumenterad. Rotemannen tjänstgjorde i roten och administrerade folkbokföringen. Alla boende i en fastighet registrerades i ett mantalshäfte med uppgifter om namn, yrke/titel, födelse, civilstånd och flyttningar till och från fastigheten.

Stockholms stadsmuseum - Arkiv - Arkivregister Stockholms Länstockholms stadsmuseum arkiv

Verksamhetsplan stockholms stad
Glasögon stockholms län
Bussar stockholms innerstad


Sitemap