Most viewed

Detta under en och samma toppaluva! Så nu kör vi med ännu mer energi, kraft, med roligare och bättre bar, restaurang och en radda med fantastiska artister som är på G, bara för..
Read more
Vi räknat på hur balanserad den svenska Brexitbevakningen faktiskt varit. På bilden ser man tre män, fotade på avstånd, som står och kikar in och ser ut att fota en butikslokal. Vi träffade..
Read more

Jönköping bibliotek öppettider


jönköping bibliotek öppettider

Här man skall vara. Arkitekterna Jan Wallinder och Johan Hedborg ritade en vacker och funktionell byggnad som tar vara på ljuset från öster. Nu ska heltidstjänsten på biblioteket inte återbesättas och chefsbibliotekarien föreslår en halvering av öppettiderna i sin konsekvensanalys. Tillsammans med arkiv och museum bildar biblioteket ett starkt kulturkvarter i Jönköping. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Exakt vad som ska hända är inte formellt beslutat, mer än att det blir en tjänst mindre i bibliotekens verksamhet totalt. Nu är det pride-vecka!

Öppettider, jönköpings bibliotek och Stadsarkivetjönköping bibliotek öppettider

Läs mer, inklusive om tillgängliga kontrollfunktioner: Cookiespolicy, facebook, visa mer av Jönköpings bibliotek på Facebook 1 700 personer gillar detta 1 712 personer följer detta, personer. Mer information om stadsbibliotekets service och tjänster finns på biblioteken. Om webbplatsen, besök oss på sociala medier. Här nedan hittar du telefonnummer och mailadresser till samtliga enheter. PRO i Skillingaryd, somaliska föreningen. #julböcker #högläsning #huskvarnabibliotek, visa alla, inlägg.


Sitemap