Most viewed

Tillsammans med din kontaktperson och din omvårdnadsansvariga sjuksköterska planerar du din dag och kommer överens om hur omsorgen ska utformas, när insatserna ska ske och vilka aktiviteter och utflykter du är intresserad. A..
Read more
Vi har också samlat information om öppettider, vad det kostar, parkering, kollektivtrafik och nyheter på Gröna Lund i sommar. 20.00 på Lilla Scen Avantgardet 31 juli. Efter klockan 18 gäller nämligen bara säsongskortet..
Read more

Därför bör sverige gå med i nato


därför bör sverige gå med i nato

blogginlägg kommer Sverige aldrig mer att ha ett stort och starkt eget försvar. Häri ligger den stora risken: trots att Ryssland egentligen är långt svagare än under kalla kriget riskerar vårt agerande att bli en självuppfyllande profetia med ett eskalerande säkerhetsdilemma som följd. 1 av 2, jens Stoltenberg, tidigare statsminister i Norge, är Natos nye generalsekreterare. Det tror vi stärker våra bägge länders möjligheter att kunna bidra till stabilitet och säkerhet i närområdet men också i insatser för internationell säkerhet. Dessa länder är med rätta oroade över Rysslands aggressivitet.

Därför bör sverige gå med i nato
därför bör sverige gå med i nato

Nyheter 12:33, ett svenskt medlemskap i Nato kan leda till att Sverige blir mindre säkert, skriver två forskare vid Försvarshögskolan. Vi behöver också den hjälpen för vårt försvar är som sagt väldigt litet. Detta är ett på många sätt märkligt argument. Samma sak gäller Polen. Reformen ska vara klar till 2023. Den svenska säkerhetspolitiken går helt enkelt inte ihop. Men om vi går med i Nato går vi med i världens starkaste militärallians. DN Debatt där 25 tunga namn i svensk säkerhetspolitisk debatt kräver att Sverige tar sitt ansvar för sin egen och regionens säkerhet genom att söka medlemskap i Nato. De är Natoländer men problemet är att.

Därför bör Sverige gå med i Nato Stefan Olsson
Debatt: Därför bör Sverige gå med i nato
Borde Sverige gå med i Nato?


Sitemap