Most viewed

Tack Frida för att du tog dig tid, och för den inspiration du är för så många! Han myser när han berättar att han köpt hem en till sig själv. När vi klev..
Read more
Doktorand på kemiska institutionen, som doktorand på kemiska institutionen är du inte bara en del av en forskargrupp och deltar i forskningsprojekt utan deltar även i en fyraårig forskarutbildning. Förskolan Kattfoten, Barn- och..
Read more

Hemstädning stockholm kollektivavtal


hemstädning stockholm kollektivavtal

samma städare Det är alltid samma person som städar hos dig varje gång. Jag lämnar nycklarna till kontoret senast klockan 12 dagen före utförandet Övrigt, varje hem är unikt - finns det något speciellt vi bör känna till inför er fönsterputs? Vid sjukdomsfall eller liknande är det en i förväg introducerad vikarie som genomför den schemalagda hemstädningen vår kund informeras självfallet i förväg om alla tänkbara förändringar. Kampanjkod, eller person som rekommenderade dig. Vi är ett av de tryggaste städbolag Stockholm kan erbjuda och vi ser till att din hemstädning blir av, såväl veckostädning som månadsstädning. Det ger både kunden och utföraren trygghet och skapar tillit de emellan. Vår personal är självfallet anslutna till kollektivavtal och vår verksamhet är auktoriserad av Almega. Förnamn, efternamn, personnummer, mailadress, mobilnummer, adress. Det är inte bunden till en bindningstid och du kan alltid säga upp ditt abonnemang med en månads varsel. Vi har en låg personalomsättning och vårt arbete bygger på att det är samma medarbetare som regelbundet utför städuppdraget hos dig som kund.

hemstädning stockholm kollektivavtal

Inredningsutbildning stockholm
Glasögon stockholms län
Tripadvisor italiensk restaurang i stockholm

Bokning genomförd, pris med rut-avdrag kr 0, pris utan rut-avdrag kr 0, i samtliga rum görs följande (om inget annat avtalats Dammtorkning av alla fria ytor och prydnadssaker enligt överenskommelse. Tillgängliga tider den: 08:00 13:00, vald tid: Snart klart! Samma städare, nöjd-kundgaranti, fria avbokningar, uppgifter om din bostad, jag bor på (kvm). Ja, nej, rUT-avdrag, jag vill använda RUT-avdraget Ja Nej. Hos oss får du alltid en hyra volvo v60 helsingborg bindningsfri provstädning för endast 99 kr/timmen. Det är enkelt att boka städhjälp online på vår hemsida och du kan också ringa eller maila om du har frågor. Med Rena Hem får du hjälp att frigöra tid, kraft och energi till att njuta av vardagen. Kontakta oss redan idag eller gör din intresseanmälan här på hemsidan så återkommer vi till dig.


Sitemap