Most viewed

När vi kommer är inte vårt bord färdigt (vi kommer exakt på utsatt tid). Krögare Daniel Gremlin öppnade dörrarna januari 2014 med visionen om en trevlig kvarterskrog med mat och vin i världsklass...
Read more
När du har gått igenom stegen ovan och sett dina känslor i ögonen är det dags för nästa steg: Ta nu något som ligger i linje med det du har önskat dig, eller..
Read more

I stort sett veckovis horoskop


i stort sett veckovis horoskop

saker og ting. Når du kommuniserer med noen, det være seg muntlig som skriftlig, er du både engasjerende og full av entusiasme. ; Verdens bedste horoskoper, annoncering. Här är Kräftans tre dekader och vad de säger om personer födda med solen där: Alla födda 21 juni-1 juli, kräftans kardinala dekad. Lika gärna kan den rörliga Kräftan ge sig hän i ett känsloutbrott utan att tveka ett uns inför riskerna eller hur andra uppfattar det. Det är känslolivets stjärntecken, de mjuka känslorna.

Status quo, förutsatt att det inte plågar någon, är idealtillståndet - varje förändring bör göras med största försiktighet och mycken eftertanke. Familieanliggender blir også viktig. Hur Kräftan passar ihop med andra stjärntecken.

Den kardinala Kräftans förhållande till fadern är i högsta grad innerligt, så mycket att de kan ha svårt att vara ifrån varandra och förstorar släktbandens betydelse mycket. Planetene står på din side. Vannmannen Fine dager:. Deras relation är utpräglat känslomässig, kanske väl fåordig, och de är nästan alltid rörande överens. Den kardinala Kräftan räds dock inte att förkasta de äldsta ordningar, om dessa skapar smärta i människor, och inte sällan offrar Kräftan sig själv i en sådan kamp. Det är sällan som en sinnesstämning håller denna Kräfta fången någon längre tid, eller att bedrövelsen får ner honom på knä. Men husk at det er gjennom fred og fordragelighet med andre mennesker du kommer lengst i livet ditt for tiden. Om du tenker på å planlegge en reise, som juleferien for eksempel, er dette en ypperlig tid for nettopp det.

i stort sett veckovis horoskop


Sitemap