Most viewed

Vilka faciliteter finns på X2000 tåg? SJ Tåg från Umeå till Stockholm. Det gör x2000 till det snabbaste tåget som SJ har. SJ Tåg från Stockholm till Uppsala. Tågmodellen introducerades 1990 och..
Read more
Starting in 1991 the company runs the heritage tram line to the island of Djurgården in central Stockholm. Fordonsunderhållet utförs av kvalificerade montörer där ett grundläggande krav är genomgången 3-årig ellära på gymnasienivå..
Read more

Hotell i gävle centrum


hotell i gävle centrum

centrala läge har det moderna hotellet närhet till ibm business school malmö såväl shopping, nöje och kultur. Vill man få ut det bästa av naturen kan ett utflyktsmål till Nedre Dalälven vara passande. Spa och träning Efter en dags aktivitet eller arbete kan det vara skönt med avslappning och avkoppling. Gävle konserthus och, sveriges fängelsemuseum ligger inom kort promenadavstånd och är populära turistmål. Några av de mest besökta är Gävles järnvägsmuseum, länsmuseet Gävleborg och Sveriges fängelsemuseum. På Kybacka Gård får du chansen att uppleva djur och natur på nära håll, och även promenera inne i älghägnet. En guidad visning tar ungefär 1,5 timme och då får man lära sig om produktionen, från idé till färdig flaska. Gävle ligger djur- och nöjesparken Furuvik. I, gävle centrum finns många närliggande butiker och allt man kan tänkas önska av den perfekta shoppingrundan.

hotell i gävle centrum

Hotell Gävle - Boka boende i staden Gävle Anja Lundqvist - IMDb 6 16, v AUS drive2

Hotell plaza västerås brunch
Frukostbuffé hotell uppsala
Hotell västerås hund

Boulognerskogen vattenpipa stockholm är en av Sveriges största stadsparker. Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. Morgon, middag och kväll. Gävle, nära till både shopping och kultur. Njut av kust och hav genom att besöka vår pärla Bönan som är känd för sina rökerier. Gävle bjuder på ett roligt uteliv med flera klubbar och barer. I området finns också flera museum, konst och hantverksbutiker. I Thomas Di Levas hemstad finns ett rikt kulturliv, härlig natur och moderna hotell. Möten och konferenser, med 14 konferenslokaler för upp till 161 personer är Clarion Hotel Winn Gävles största konferenshotell. Du hittar vårt utbud här.

För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version. Gymmet ligger i direkt anslutning till relaxavdelningen och är utrustat med maskiner från italienska Technogym. Restaurang och bar, i den snygga loungen, den eleganta baren och den gemytliga restaurangen. Furuviksparken är ett populärt besöksmål för alla åldrar. Gävle finns det också möjlighet till ett möte med skogens konung älgen. Ett av Gävles största hotell, med 200 rum och 14 konferenslokaler är Clarion Hotel Winn ett av stadens största hotell. Dessutom har du tillgång till vårt moderna gym, givetvis helt kostnadsfritt. Hotellet ligger mitt i hjärtat.


Sitemap