Most viewed

Men glädjen att uppträda och spela in ny musik har inte sinat med åren snarare tvärtom. Nytt för i år att vi har 2 st scener på området. Den information vi har..
Read more
Hearts, vasaplan 4, Stockholm, 111 20, Sweden. If they had a tasting menu they would have a star.(Buy the Bordeaux blend from Spain if you want a bottle of red. Nice and fresh..
Read more

Hårfrisör uppsala gränby


hårfrisör uppsala gränby

på modeller vid visningar där vi delar samma strävan efter att plocka in trender och influenser till. Vi vill vara en förebild för övriga branschen när det kommer till yrkesskicklighet och kvalité. Det ska synas att vi lägger ner vår själ i det vi gör oavsett om du vill ha en tidlös frisyr eller följa den senaste trenden. Vi strävar efter att alltid möta våra kunder med oslagbar service och omtänksamhet och engagerar oss helhjärtat i varje kund för att hjälpa hen till sitt allra bästa jag. Våra kunniga frisörer och butikspersonal strävar alltid efter att förenkla, underlätta och guida dig till ditt mest fantastiska hår. Uppsala, bosses Hår och styling räknas till en av landets anrikaste salonger. Vår kunniga personal lyssnar på just dina önskemål så att du som kund blir så nöjd som möjligt.

Hår Styling, bosses en frisör. För en äkta Uppsalabo är Bosses ett lika naturligt riktmärke som Domkyrkan och Carolina Rediviva. Hår vår passion sedan 1890, bosses Hår och Styling är en frisör i Uppsala som i över 100 år gjort Uppsalaborna snygga för alla typer av sammanhang. Vi älskar hårvård och skönhet och drivs av passionen att hjälpa våra kunder till sitt allra bästa jag. Här får du inte enbart en behandling av absoluta toppklass utan även en stunds välbehövlig avkoppling. Varför inte ta en paus i shoppingen medan du får en helt ny frisyr? Vi erbjuder både tidsbokning och drop in!

I vår butik hittar du alla produkter du behöver för schema strategisk kommunikation helsingborg håret från närmare 50 välkända varumärken tillsammans med vår salongsdel Studio by Lyko. På bosses blir jag alltid väl omhändertagen. På bosses blir jag alltid väl omhändertagen och de hjälper mig att se snygg ut i håret inför årets alla tillställningar. Alla frisörer hos oss är utbildade och kan visa upp gesäll- eller mästarbrev. Kom till vår folkliga salong i gallerian med generösa öppettider.

Rolex submariner uppsala, Graneberg uppsala buss,


Sitemap