Most viewed

Godkänn cookies * TripAdvisor LLC är inte en bokningsbyrå och det kostar ingenting att använda vår webbplats. Var snäll lägg inte profiler direkt under länskategorin, de bör kategoriseras under socken/församling. Detta är en..
Read more
Vikö Helsingborg, gevärsgatan 23, 254 66 Helsingborg, Sweden.49. Söndag 11:00 - 15:00, beskrivning, denna hemsida hjälper dig hitta information för när en affär, restaurang, eller vilket annat företag som helst, öppnar och stänger...
Read more

Nk skrädderi stockholm öppettider


nk skrädderi stockholm öppettider

sidorna av varuhuset är sammankopplade genom en rulltrappa under Regeringsgatan. I NK Parkaden finns i dagsläget NK Skrädderi i regi av legendariska AW Bauer Co, NK Skomakeri med Broken Bird Bootmakers som specialiserat sig på 3D-teknik samt NK Parkering. . Utöver det är sats Regeringsgatan en central del av byggnaden. Det är samma värde som husen i Gamla stan, Stadshuset och kyrkorna har. Vi tycker telefontornet i stockholm skrädderi ska vara enkelt, därför har vi ett nära samarbete med NK's avdelningar, och du kan få personlig rådgivning av våra kunniga skräddare.

Vi har listan över de flesta skrädderier runt om i Sverige och vi lägger hela tiden till nya! Byggnaden Parkaden uppfördes under åren och ritades av arkitekten Hans Asplund, son till den världsberömde arkitekten Gunnar Asplund. . För musen över ett skrädderi i listan för att se var den finns är på kartan eller tvärtom. Du kan se rekommendationer och kommentarer på respektive skrädderi, hjälp gärna till och skriv någon du också.

Skräddartjänster - Nordiska Kompaniet
Öppettider - Nordiska Kompaniet, nK, stockholm
NK, skrädderi med.W Bauer
Parkaden - Nordiska Kompaniet
Avdelningar - Nordiska Kompaniet, nK, beauty

Vasakronan lokaler stockholm
Restaurang TGIF stockholm
Feca stockholm vegan

NK Parkaden är sedan september 2018 en del av NK med en egen entré in till varuhuset. Gilla Skrädderiguiden på Facebook, när du behöver hitta stans bästa skrädderi är det här sajten för dig! Välkommen till NK Skrädderi. 2007 klassades Parkaden av Stadsmuseets Norrmalmsinventering som en av de mest värdefulla fastigheterna på Norrmalm och fick den högsta klassificeringen enligt kulturhistoriska klassificeringssystemet - en blåmärkning. En blåmärkning ger ett starkt skydd mot rivning och förvanskning. Skrädderiguiden, hjälper dig hitta stans bästa skrädderi. Du kan välja att söka på stad, namn på skrädderi, adress eller område här uppe i sökrutan. Prova även vår smidiga Laundry service med inlämning och avhämtning i skrädderiet. Tillväxten har främst fokus på service, hälsa och mat. NK Skrädderi erbjuder allehanda skräddartjänster som uppläggning av byxor och justeringar av ärmlängd. Hit kan du även vända dig för att sy upp nya plagg.

Nk skrädderi stockholm öppettider
nk skrädderi stockholm öppettider


Sitemap