Most viewed

MTR, mTR kör tunnelbanan och pendeltågen i SL-trafiken. 45, 112 21 stockholm. 105 73 stockholm Öppet idag. Djurgårdsfärjan (linje 82) har ca 1 500 resenärer en vinterdag och ca 17 000 resenärer en..
Read more
HairX är en stilren skönhetssalong som ligger längs floden i centrala Uddevalla nära Kungstorget. Anslut ditt företag, logga in, timeCenter, aladar Barbershop. XX XX XX XX, snittbetyg:. HairX, norra Hamngatan 6, Uddevalla. Att..
Read more

Hemfrid uppsala jobb


hemfrid uppsala jobb

Vi söker glada och engagerade personer som är genuint intresserade av göra ett bra jobb. Noggrann och punktlig, kan jobba självständigt, har en positiv attityd och är hjälpsam mot både kunder och kollegor. Vill du bli en i vårt team? Kollektivavtal och schyssta villkor, ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag, utbildning inom hemstädning. Lediga jobb hos Hemfrid i Sverige AB i Uppsala, hemfrid i Sverige AB, städare till, uppsala med omnejd. Just nu söker vi fler Hemfridare. Uppsala -området som vill jobba med städning. Vi hjälper dig med regelbunden städning och mer flow i vardagen!

Jobb: Städare (Hemfridhemfrid uppsala jobb

Har grundläggande språkkunskaper i svenska eller engelska. Vi har ett brett urval av tjänster och kan hjälpa till med det mesta. Städarjobb, Uppsala, hemfrid i Sverige AB Städare till Uppsala med omnejd Städarjobb, Uppsala - Hemfrid stockholm centrum galleria i Sverige AB Städare till Uppsala med omnejd Städarjobb, Uppsala - Hemfrid i Sverige AB Städare till Uppsala med omnejd Städarjobb, Uppsala - Hemfrid i Sverige AB Städare till Uppsala. Du gillar att skapa ordning och reda och har ett sinne för detaljer. Postnummer, jag bor på m2, boka en av våra andra tjänster. Hemfrid är Sveriges största (och första) företag inom hemstädning. Vi letar efter dig som, gillar att jobba med service Är tillitsfull och stolt. Vi erbjuder, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, gratis mobilabonnemang.

Vi förenklar din vardag genom trygga prisvärda hushållsnära tjänster.
Boka din tjänst enkelt online!
Hemfrid 23 lediga jobb.
Just nu söker vi fler Hemfridare.

Stadsmissionen uppsala matkasse, På gång uppsala, Plantagen uppsala öppettider påsk,


Sitemap