Most viewed

Om vi ger plats i vårt sammanhang if we give it room in our context. Complete the lyrics by typing the missing words or selecting the right option. Stannar så länge det går..
Read more
Adress och telefon: Viktoriagatan. Vedugnen doftar gott och inredningen är modern och snygg, trots att det i huvudsak är ett avhämtningsställe. Varför inte fråga din lokala pizzeria om de vill testa en vegansk..
Read more

Internationell ekonomi lunds universitet


internationell ekonomi lunds universitet

och hälso- biltvätt helsingborg planteringen och arbetsmarknadsekonomi. De tre första terminerna läser alla samma ämnen: företagsekonomi, nationalekonomi, statistik och handelsrätt. Konferensen "Sustainable Business, Reporting and Assurance" lockar deltagare från stora delar av världen till Ekonomihögskolan för att delta i ett forum där ledande forskare, praktiker, politiker och beslutsfattare samlas för att diskutera utmaningar och framtida kunskapsbehov relaterade till hållbar verksamhet, rapportering och bestyrkande.

Som företagsekonom får du god kunskap om hur företag och andra organisationer fungerar internt och i relation till det omgivande samhället. Ti, nov 14, 2017 12:35 CET. Efter utbildningen, efter din kandidatexamen kan du börja jobba, eller fortsätta med en magister- eller masterutbildning i Sverige eller utomlands. Anna Löthman, pressansvarig, Ekonomihögskolan vid Lunds universitet., Ekonomihögskolan vid Lunds universitet bedriver forskning och utbildning i nära samarbete med näringslivet. Nekn74 - Kinas ekonomi, eller. Detta sätter tryck på företagen som nu är tvungna att kommunicera värderelevansen med sitt hållbarhetsarbete. Nekn34 - Tidsserieanalys. Inriktningen förbereder också för kvalificerad analys av orsaker till inkomstskillnader mellan länder och olika utvecklingsproblem.internationell ekonomi lunds universitet

Studieavgiften för Nationalekonomi: Internationell ekonomi är 8 333 SEK. Lund University Grad Fair 2018.

Kurskatalog - sammanfattning År 1 - hösttermin (period 1 resp. Nekp01 - Examensarbete, masternivå, sidansvarig). Nekn32 - Matematiska metoder. Vi erbjuder populära kandidat- och masterprogram inom ekonomi, informatik och handelsrätt och har ett av Sveriges största utbytesprogram för studier utomlands. Många av talarna och de som kommer för att lyssna är på olika sätt experter inom hållbarhetsområdet som exempelvis AP fondernas etikråd, sida, ICC (International Chamber of Commerce GRI, TeliaCompany, Volvo, Novo Nordisk, Siemens och Utrikesdepartementet. Ambitionen är att bidra till en syntetisering och ökad förståelse för utmaningarna kring de redan nämnda begreppen hållbar verksamhet, rapportering och bestyrkande men även att initiera nya tvärvetenskapliga projekt mellan akademi och näringsliv samt att främja ytterligare kommunikation mellan forskare, utövare, politiker och beslutsfattare. När du läser Ekonomie kandidatprogrammet på Ekonomihögskolan i Lund så har du även extremt goda chanser att åka på utbyte under termin fem till andra högt rankade universitet över hela världen.

Vattenverket lunds kommun
Lunds universitet mail android


Sitemap