Most viewed

Dag före röd dag och dag före midsommar-, Alla helgons- och julafton har våra butiker öppet till.30 (och inte stängt för lunch). Dag före röd dag och dag före midsommar-, Alla helgons- och..
Read more
Genuin thaimat - välj mellan kyckling, räkor, fläskfilé eller tofu. Avenyn, kicka igång helgen på bästa sätt och låt fredagskänslan ta över! Avenyns frukostguide, starta dagen på bästa möjliga sätt - unna dig..
Read more

Bästa restaurangerna stockholm 2018


bästa restaurangerna stockholm 2018

sushikök, grillkök och en stor cocktailbar för festligt häng. Glöm inte att prova deras friterade Oreo-kex till dessert. Hit går man mest för den trevliga och personliga stämningen och för att råvarorna är så pass väl utvalda. Inte bara då jag jämför äpplen med äpplen utan av då jag jämför denna restaurang med andra restauranger. Restaurang Villaggio har ett tvättäkta italienskt kök kommunalval stockholm 2018 kandidater i skandinavisk design med vita dukar och stilrena detaljer. Nobis Hotel, där Caina tidigare huserade, hittas sedan våren 2018 det här eleganta krogkonceptet som har allt för lyxliraren. Räkna med eleganta mellanrätter och porlande små bäckar. Förutom originalet på Östermalm finns även tre systerrestauranger; Globen, Hammarby Sjöstad och den tredje vid namn Il Conte Bakfickan i närheten av Karlaplan.

Topp 10 bästa italienska restaurangerna i stockholmbästa restaurangerna stockholm 2018

Bästa restaurangerna stockholm 2018
bästa restaurangerna stockholm 2018

Ristorante Piace, i en avskalad men stilfull miljö på Ringvägen på Södermalm i Stockholm ligger den italienska krogen Ristorante Piace ( m ). Enligt tillämplig lag har du rätten att få tillgång till, korrigera, hindra och överföra dina data och rätten att neka till att dina data behandlas, i synnerhet i marknadsföringssyften. Det är bara att mysa och gå loss på comfort food och spännande mässa jönköping september cocktails från baren. Nuvarande ägaren heter Stefano Catenacci, annars känd som kronprinsessan Victorias bröllopskock och kökschef på Operakällaren, och han driver numera denna fina italienska restaurang på Norrmalmstorg. Du kan utöva de här rättigheterna genom att skicka ett e-postmeddelande till eller genom att kontakta restaurangen. Daniel Lakatosz, ok, jag är kär igen! En brunch serveras varje söndag för 220 kr, ett tillfälle att passa på att prova på en massa smått och gott. Här serveras inga pizzor men underbar italiensk mat med desserter att dö för. Varje söndag kan du även komma in för en brunch där man har lyxat till det lite extra med amerikanska pannkakor, pizza och läckra italienska charkuterier. Då jag öppnade menyn så kände jag redan doften av god tapas från sällskapet på bordet bredvid, blev än mer sugen på att lägga min beställning.


Sitemap