Most viewed

Vi säljer fälgar från, oCL Brorssons, Rautamo och Specialfälgar. Vi hjälper dig laga punkteringar, byta däck och köpa nya däck när de gamla har slitits. Tjänster, däckbalansering, däckmontering, däckskifte, hjultvätt, hjulinställning, däckförvaring på..
Read more
Sen såklart ett stort plus för att den är sjukt snygg, och att man via appen kan kolla hur starkt ens nätverk är, och vilka enheter som är uppkopplade. I regel har..
Read more

Vuxenutbildning stockholms stad


vuxenutbildning stockholms stad

planeringar och kopplingar till. Enklare systematiskt kvalitetsarbete, arbeta systematiskt med kvalitet för planering, genomförande, uppföljning och analys - från barn till förvaltningschef. Allt blir lättillgängligt och flexibelt för allas olika behov och arbetssituationer med vår moderna lärportal.

Allt är kopplat till läroplanen, smidig och säker inloggning, enkelt att dokumentera med lärplatta. Till exempel: Få smarta tips och råd direkt till din inkorg! Dessutom kan du kombinera med andra appar för andra delar av ditt arbete.

Förälder, veckobrev, info från förskolan och glimtar om mitt barn - allt finns samlat på en sida. Jag vill veta mer! Äntligen en pedagogisk lärportal som fungerar på alla enheter och löser allt det där som behöver lösas. Jag behöver inte leta runt! Din nya bästa vän i förskolan.


Sitemap