Most viewed

Sveriges Radio 00:34:58 Polisen kritisk mot att Expressen inte delade information om bubblande oro i Göteborg Bilbränderna i Göteborg skakade om den svenska valrörelsen och blev veckans stora mediehändelse. I Skjern 1946; igen...
Read more
Ytterligare information till grupperna - Inför träningen, klä dig bekvämt. Med sitt stora kök och plats för 100 sittande gäster är lokalen även lämplig för födelsedagsfester och andra bjudningar. Bygdgegården ska vara..
Read more

Vuxenutbildning stockholms stad


vuxenutbildning stockholms stad

planeringar och kopplingar till. Enklare systematiskt kvalitetsarbete, arbeta systematiskt med kvalitet för planering, genomförande, uppföljning och analys - från barn till förvaltningschef. Allt blir lättillgängligt och flexibelt för allas olika behov och arbetssituationer med vår moderna lärportal.

Allt är kopplat till läroplanen, smidig och säker inloggning, enkelt att dokumentera med lärplatta. Till exempel: Få smarta tips och råd direkt till din inkorg! Dessutom kan du kombinera med andra appar för andra delar av ditt arbete.

Förälder, veckobrev, info från förskolan och glimtar om mitt barn - allt finns samlat på en sida. Jag vill veta mer! Äntligen en pedagogisk lärportal som fungerar på alla enheter och löser allt det där som behöver lösas. Jag behöver inte leta runt! Din nya bästa vän i förskolan.


Sitemap