Most viewed

Och glöm inte våra desserter! Innerdörr, platsbyggd bokhylla, platsbyggd bokhylla, port, port. Ganska mycket text om man vill förklara vilka material eller vilken tillverkningsprocess man använt. Vi kommer att ta väl hand. En..
Read more
Vi erbjuder kurser i yoga, avspänning och meditation, mitt i stan nära T-Odenplan. Vi har valt ut de bästa och mest erfarna instruktörerna och erbjuder kravlös, individanpassad och stärkande gravidyoga gravidpilates. Vi har..
Read more

Vuxenutbildning stockholms stad


vuxenutbildning stockholms stad

planeringar och kopplingar till. Enklare systematiskt kvalitetsarbete, arbeta systematiskt med kvalitet för planering, genomförande, uppföljning och analys - från barn till förvaltningschef. Allt blir lättillgängligt och flexibelt för allas olika behov och arbetssituationer med vår moderna lärportal.

Allt är kopplat till läroplanen, smidig och säker inloggning, enkelt att dokumentera med lärplatta. Till exempel: Få smarta tips och råd direkt till din inkorg! Dessutom kan du kombinera med andra appar för andra delar av ditt arbete.

Förälder, veckobrev, info från förskolan och glimtar om mitt barn - allt finns samlat på en sida. Jag vill veta mer! Äntligen en pedagogisk lärportal som fungerar på alla enheter och löser allt det där som behöver lösas. Jag behöver inte leta runt! Din nya bästa vän i förskolan.


Sitemap