Most viewed

Vi erbjuder alltifrån aktivitetsfyllda konferensdagar, föreläsningar till enklare föreningsträffar i vår restaurang Hotell/konferenscenter. Release Happy Dog 2018 Happy Dog-rummen är slutsålda! Glöm inte att meddela oss vid bokningstillfället så vi kan ta hand..
Read more
Rätt isolering gör att ditt hus behåller den värme som skapas av din värmepump och håller kvar den längre på insidan istället för att den sipprar ut genom olika platser där det har...
Read more

Folkhögskola umeå


folkhögskola umeå

bestående av yrkesverksamma konstnärer och ett gästlärarsystem. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Kontakta skolan för att ta reda på hur du ska göra och vad ansökan ska innehålla. Läs mer om ansökan här ». Jag kan inte säga att vi absolut ska ha kvar det. .

Men vi har inte tagit ställning. . Sedan några år tillbaka har Dalkarlsås folkhögskoleutbildningar successivt flyttat delar av sin verksamhet in till Ålidhems centrum. Vi flyttar inte för att det är för lågt söktryck till skolan, säger rektor Stig Åsbringer. Folkbladet först med att berätta. Det är oklart vad som händer med lokalerna där skolan varit.


Sitemap