Most viewed

The title of "Swedish Champions" has been awarded to the winner of four different competitions over the years. Contents History edit Main article: History of IFK Göteborg The IFK Göteborg squad year 1905...
Read more
Festivalen har varje år drygt 130 000 besök. Upplev en unik folkfest mitt i stadens hjärta. Men en sak glömmer vi aldrig. Ullevi, 5 juni, med nya världssuccéalbumet Concrete and Gold återvänder Foo..
Read more

Folkhögskola umeå


folkhögskola umeå

bestående av yrkesverksamma konstnärer och ett gästlärarsystem. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Kontakta skolan för att ta reda på hur du ska göra och vad ansökan ska innehålla. Läs mer om ansökan här ». Jag kan inte säga att vi absolut ska ha kvar det. .

Men vi har inte tagit ställning. . Sedan några år tillbaka har Dalkarlsås folkhögskoleutbildningar successivt flyttat delar av sin verksamhet in till Ålidhems centrum. Vi flyttar inte för att det är för lågt söktryck till skolan, säger rektor Stig Åsbringer. Folkbladet först med att berätta. Det är oklart vad som händer med lokalerna där skolan varit.


Sitemap