Most viewed

Linköping på E4:an: Tag av Norrköping Södra. Tag sedan höger mot Klockartorpet, Mässområde, Ishall. Följ därefter vägvisning till Folkets Park. Kalmar E22: Tag av mot sjukhuset, kör hela Söderleden till rondellen/Linköpingsvägen. Här hittar..
Read more
06:10-08:25, Flight: SPU-CPH DY 3289. Boka resa HÄR Seniorresan 6/5, 13/5 .995:-, seniorresan 20/5, 27/5 .795:-, seniorresan 3/6 .595. Vill du prova något inhemskt så ska du äta en kötträtt med potatis och..
Read more

Folkhögskola umeå


folkhögskola umeå

bestående av yrkesverksamma konstnärer och ett gästlärarsystem. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Kontakta skolan för att ta reda på hur du ska göra och vad ansökan ska innehålla. Läs mer om ansökan här ». Jag kan inte säga att vi absolut ska ha kvar det. .

Men vi har inte tagit ställning. . Sedan några år tillbaka har Dalkarlsås folkhögskoleutbildningar successivt flyttat delar av sin verksamhet in till Ålidhems centrum. Vi flyttar inte för att det är för lågt söktryck till skolan, säger rektor Stig Åsbringer. Folkbladet först med att berätta. Det är oklart vad som händer med lokalerna där skolan varit.


Sitemap