Most viewed

Särskilt gatan, rue Bonaparte är full med hippa uteserveringar och bra ställen att äta. Flygbolaget tar inget ansvar för dessa biljetter om det skulle bli problem, de kommer hänvisa dig till säljaren. Plage..
Read more
Utbildningen syftar till att ge djupa kunskaper, färdigheter och. Har du bra ledaregenskaper? Frontend-utvecklare Nackademin Stockholm Är du en problemlösare, har social kompetens och god samarbetsförmåga? Byggprojektör inom BIM EC Utbildning Stockholm BIM..
Read more

Försäkringsskydd unionen


försäkringsskydd unionen

kr, nordea: Unionen är idag Sveriges i särklass snabbaste växande fackförbund med över 640 000 medlemmar och 1500 anställda är man idag också det största facket landet. . Man kan få nedsatt medlemsavgift om man skall vara tjänstledig, studieledig eller föräldraledig. Dessutom arbetar man hårt för att inkludera tidigare exkluderade yrkesverksamma grupper så som studenter, egen företagare och bemanningspersonal i facket. Egen företagare, medlemsavgift: 50-225 kr/mån, akassa, namn: Unionens. Fackförbundet Unionen är i första hand ett tjänstemannaförbund med fokus på den privata arbetsmarknaden. Se kollektivavtalets alla fördelar i denna sammanställning: Kollektivavtalet, försäkringar, något som alltid är aktuellt är ju ditt försäkringsskydd.försäkringsskydd unionen

Se vilka förmåner Unionen erbjuder och jämför med andra fackförbund.
Unionen är idag Sveriges största fackförbund med över 640 000 medlemmar inom den privata sektorn.
Vanliga frågor om försäkringen.

försäkringsskydd unionen

Önskar du endast vara ansluten till Unionens A-kassa hittar du mer information via denna länk. Kostnad: 112 kr / mån, inkomstförsäkring, max löneförsäkring: 60000. Cookie Use and, data Transfer outside the. Löneseminarie Seminarie om lönesamtalet kl 12:30-14:30 i Hörsalen i MW hallen Se inbjudan här. Kollektivavtal, som medlem i Unionen på Scania ingår du i kollektivavtalet och det betyder att du får en hel del utöver den lön som syns i kuvertet den 20:e varje månad. Läs mer på Unionens hemsida genom att klicka här. Förbundet arbetar för att förbättra villkoren för sina medlemmar genom att förhandla med arbetsgivare, komma med förslag och utbilda. Fackförbundet finns idag på fler än 65 000 arbetsplatser och är öppet för alla tjänstemän som arbetar inom den privata sektorn, det vill säga de som inte arbetar på företag som ägs av en stat, landsting eller kommun.


Sitemap