Most viewed

Austin has a killer voice, said Hoying. In 11 days, they cut the 11-song album on Columbias dime, and Home Free got to keep its 100,000 Sing-Off prize. File history, click on..
Read more
Vi värnar om din integritet, undvik att skicka medicinsk information via nätet. Välkommen att höra av dig för frågor och funderingar. Vi hälsar vår nya barnmorska Johanna välkommen! Sagolikt vackert utanför oss den..
Read more

Majbrasa göteborg slottsskogen


majbrasa göteborg slottsskogen

Vad: Ponnyridning, musikunderhållning med Karin Knas Claes Kalas som uppträder med kända och mindre kända barnlåtar. Det är värt att fira. I år blir det också häst och vagn samt ponnyridning. 20:20 Vårtal av Ordförande i Ungdomsfullmäktige 20:30 Häxorna tänder elden. Så missa inte denna årliga tradition nedanför Björngårdsvillan.

Det är roligt att arrangera saker då man kan skapa riktigt nice evenemang och vara med och påverka vad som ska ske. Det bjuds på vårtal, sång och musik på scenen vid Fontänplatsen. Elden ansågs ha en renande och skyddande kraft. Valborgsfirandet i Slottsskogen arrangeras i samverkan mellan stadsdelarna Askim-Frölunda-Högsbo, Majorna Linné och Park- och naturförvaltningen.

Deichmann skor göteborg, Biljettpris göteborg borås,

Man kikade mot himlen och undrade om det var en sotflaga eller en häxa som flög där. Det första belägget på en Valborgsmässoeld i Sverige oxfile erbjudande uppsala är från 1711 i Skå socken i Uppland. Det blir underhållning i form av Goa Gubbar. Häxorna kommer traditionsenligt med trummor och dans och tänder elden. 21 -22 Mer musik, kontaktuppgifter: Ulrika Barkman, sDF Askim-Frölunda-Högsbo, uppdateringar sker löpande på kalendariet. Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu, wie du die Kontrolle darüber behältst, findest du hier: Cookie-Richtlinie. Kvällens program: 16-18:20 Dans och musik på scen 18:20-19 Parham 18:45-20 Artister på scen. När vi tänder brasor på måndag är risken för fiender dock liten såvida man inte räknar in överförfriskade individer som kan se humöret rinna till. Men när jag växte upp i Bohuslän var det bara påskelden som gällde. Jag ser fram emot konserten med Parham, säger Denice. I Tyskland trodde man också att Walpurga var en farlig tid då häxorna gav sig iväg.

Zocalo Kungshallen in Stockholmmajbrasa göteborg slottsskogen

Hpv vaccination göteborg
Lagerjobb göteborg deltid


Sitemap