Most viewed

År 2006 byggdes smedjan om till ett café och därtill kom den finske mästerarkitekten Heikki Hyytiäinen på resande fot till ön och murade på tio dagar och tio nätter en magnifik 18 ton..
Read more
Att hon har blivit brutalt våldtagen av tre manliga skolkamrater. Kombinerat med ständiga skildringar av Silfverbielkes rutiner morgongymnastik, champagnedrickande, kokainsnortande och mord på alla som på något sätt irriterar honom blir det väl..
Read more

Trk däck uppsala


trk däck uppsala

däckhotell och däckreparation. Vi kan även vid behov ta fram och sälja de flesta andra förekommande fabrikat på den svenska marknaden. Fabrikat, bridgestone, Nokian, Michelin, Firestone, Kumho, boendestödjare stockholm lön Trelleborg, Cooper, Milestone Greensport och Pirelli. Vi håller din bil rullande! Vi säljer kända varumärken som Toyo, Nokian, Michelin, Goodyear, Continental, Hankook med flera.

Läs mer om våra tjänster och produkter här nedanför. Hos oss hittar du däck och fälgar i alla prisklasser, till alla typer av fordon. Vi har också ett stort och välsorterat lager med däck, fälgar och tillbehör, så att du snabbt får tag i det du behöver. Kontakta Uppsala Gummiverkstad idag! Har du inte en profil?

Vinterdäck cykel uppsala
Öppettider uppsala söndag
Frisör st persgatan uppsala
Körkort uppsala

Vår verkstad ligger dessutom alldeles bredvid bilprovningen, så att vi snabbt kan hjälpa dig i samband med besiktning eller ombesiktning. Uppsala Gummiverkstad AB är en modern och effektiv verkstad för däck och däckservice i Uppsala. Vi säljer däck, fälgar och slangar till. När du hittat rätt däck kan vi också sköta både monteringen och balanseringen så att du kan känna dig säker på vägen. Verkstaden är inte medlem på än Äger du verkstaden? De flesta av våra fälgar är speciallackade för att klara svenska vintrar. Vi hjälper dig med däck fälg i Uppsala. Och har sedan dess gått vidare i släkten Eklunds ägo i generationer. Idag är vi 4 stycken heltidsanställda. Redigera information, trk, däck Bilvård, kom i kontakt med verkstaden eller, få offerter. Vi säljer dessutom, bultar, muttrar, låsbult/mutter, ventiler, ventilförlängare, centreringsringar, kranstät, rostlösare och däckpåsar. Dä är en webshop för däck och fälg i alla prisnivåer.


Sitemap